ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγορές Κεφαλαίου, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ευρωζώνη, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κίνα, Οικονομική Κρίση, Χρηματιστήριο,


















































ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» - Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
Χάκερ που συνδέονται με το Ιράν παραβίασαν το προσωπικό email του διευθυντή του FBI - Δημοσιοποίησαν αποσπάσματα στο διαδίκτυο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται ενώπιον του κινδύνου ενός οικονομικού εκτροχιασμού, προειδοποίησε την Τρίτη το βράδυ ο αναπληρωτής διευθυντής του ΔΝΤ, Ντέιβιντ Λίπτον, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Ουάσιγκτον.
«Οι πρόσφατες εκτιμήσεις του ΔΝΤ καταδεικνύουν ότι η παγκόσμια οικονομία αναμένεται να αποδυναμωθεί περαιτέρω» τόνισε το υψηλόβαθμο στέλεχος του Ταμείου, σημειώνοντας ότι οι διεθνείς αγορές βρίσκονται σε μία «ευαίσθητη συγκυρία».
Ο Λίπτον απευθυνόμενος προς τις αναπτυγμένες οικονομίες, τις κάλεσε να επενδύσουν περισσότερα κεφάλαια στην ανάπτυξη και να αξιοποιήσουν το δημοσιονομικό «χώρο» που διαθέτουν.
«Οι κίνδυνοι είναι ξεκάθαρα πιο ισχυρή σήμερα, γεγονός που αυξάνει την αναγκαιότητα μία ισχυρής και συντονισμένης δράσης» συνέχισε το στέλεχος του ΔΝΤ, προσθέτοντας ότι μεταξύ των προκλήσεων ξεχωρίζει η μεταβλητότητα των διεθνών αγορών και οι χαμηλές τιμές των εμπορευμάτων (commodities).























































