ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα Εμιράτα (ΗΑΕ) θωρακίζουν με αντι-drone «κλουβιά» τις δεξαμενές καυσίμων
Ψηφιακό «έμφραγμα» στο τηλέφωνο του Νετανιάχου: «Κράσαρε» το WhatsApp μόλις δημοσιοποίησε τον αριθμό του
Το Ιράν ανακοίνωσε τη ανακάλυψη μεγάλου κοιτάσματος φυσικού αερίου στη νότια επαρχία Φαρς
Τουρκία: Δημογραφική επιβράδυνση και γήρανση του πληθυσμού παρά την αύξηση στο πρώτο εξάμηνο του 2026
24/08 ο καιρός «καίει» - Καύσωνας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κοντά σε μια δύσκολη συμφωνία βρίσκεται η ελληνική κυβέρνηση με τους δανειστές, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι θα μειωθεί το ύψος της εθνικής σύνταξης στα περίπου 300 ευρώ με 15 χρόνια ασφάλισης, αλλά θα αποφευχθούν οι περικοπές συντάξεων κάτω των 1.400 ευρώ.
Πήγες του υπουργείου Εργασίας διευκρινίζουν ότι το ποσό της εθνικής σύνταξης θα αρχίζει με τον αριθμό 3, ωστόσο το τελικό πόσο θα καθοριστεί από τα τελικά ποσοστά αναπλήρωσης.
Από εκεί και πάνω, η εθνική σύνταξη θα διαμορφωθεί στα 384 ευρώ με 20 χρόνια ασφάλισης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, περικοπές αναμένεται να υποστούν οι υψηλές επικουρικές συντάξεις, ενώ το πλέγμα προστασίας αναμένεται να οριστεί στα 1.00-1.400 ευρώ μικτά στο άθροισμα κύριας και επικουρικής σύνταξης.
Σε ό,τι αφορά την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών για τις επικουρικές συντάξεις, δανειστές και ελληνική πλευρά φαίνεται να συγκλίνουν στο 1%.
Για πρόοδο σε όλα τα θέματα που αφορούν το ασφαλιστικό έκανε λόγο ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος μετά την πολύωρη νέα συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους των θεσμών,και εξέφρασε την ελπίδα ότι οι εκκρεμότητες θα κλείσουν σε επόμενη συνάντησή τους το Σάββατο.























































