Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παράταση ως τις 15 Ιουλίου για υπαγωγή στα προγράμματα του ΕΤΕΑΝ

Παράταση ως τις 15 Ιουλίου για υπαγωγή στα προγράμματα του ΕΤΕΑΝ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την παράταση της προθεσμίας υπαγωγής στα προγράμματα του Εθνικού Ταμείου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης (ΕΤΕΑΝ) έως τις 15 Ιουλίου, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Ταμείου, Κώστας Γαλιάτσος.

Πρόκειται, όπως εξήγησε, για προγράμματα, τα οποία στοχεύουν στην επιχειρηματική επανεκκίνηση, τη νησιωτική επιχειρηματικότητα και την εγγυοδοσία.

Ο κ. Γαλιάτσος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι στο τέλος, θα απορροφηθούν όλα τα διαθέσιμα κονδύλια του ΕΤΕΑΝ, προκειμένου να «μην κλείσουν άλλες βιώσιμες μικρομεσαίες επιχειρήσεις».

Όσον αφορά το παλαιό πρόγραμμα «εξοικονομώ κατ’ οίκον», προανήγγειλε σχετική ενημέρωση για τις 15.000 εκκρεμούσες αιτήσεις, ενώ έσπευσε να επισημάνει ότι από τον Σεπτέμβριο θα ανακοινωθεί νέο πρόγραμμα, με στόχευση την εξοικονόμηση σε δημόσια και ιδιωτικά κτήρια.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Παράταση υποβολής αιτήσεων σε επτά προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης

Εξοικονομώ 2025: Οι περιοχές με το μεγαλύτερο προβάδισμα για υπαγωγή στο πρόγραμμα

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις στο «Εξοικονομώ 2025» – Από τη Δευτέρα το «Αλλάζω Σύστημα Θέρμανσης και Θερμοσίφωνα»

«Εξοικονομώ 2025»: Από τις 8 Ιανουαρίου οι αιτήσεις -Ποιες δαπάνες καλύπτονται με επιδοτήσεις από 50%

Εξοικονομώ 2023: Ανοίγουν άμεσα οι αιτήσεις για τον β’ κύκλο – «Κόφτης» τα εισοδηματικά κριτήρια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr