ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη δημιουργία νέου διεθνούς αερολιμένα στο Ηράκλειο που θα λειτουργήσει μέσα στην επόμενη πενταετία δρομολογεί η Κυβέρνηση.
Το νέο αεροδρόμιο στο Καστέλλι θα δημοπρατηθεί την ερχόμενη Πέμπτη, ενώ ο ανάδοχος θα επιλεγεί το αργότερο σε 6-7 μήνες. Η κατασκευή θα γίνει με τη μέθοδο της παραχώρησης σε έκταση 6.000 στρεμμάτων στον Δήμο Μινώα Πεδιάδος και θα κοστίσει περίπου 800 εκατομμύρια ευρώ.
Ενδιαφέρον έχει ήδη εκφραστεί από ελληνικούς οµίλους που είχαν συµµετάσχει και στον προηγούµενο διαγωνισµό, µεταξύ των οποίων είναι ο Ελλάκτωρ από κοινού µε τη Vinci και το Αεροδρόµιο της Νίκαιας (Aeroport Nice Cote d’ Azur) καθώς και η J&P Αβαξ µε την Bouygues και την Aeroports De Paris.























































