ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερούν Ντάισελμπλουμ, Ευρωζώνη,


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Ιράν: Περισσότεροι από 1.000.000 μαχητές έτοιμοι να αντιμετωπίσουν Αμερικανούς στρατιώτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στροφή στην ανάπτυξη πρέπει να κάνει η Ευρωζώνη σύμφωνα τον πρόεδρο του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ που ζήτησε μία ημέρα μετά τις ευρωεκλογές, να ληφθούν μέτρα για να “επιταχυνθεί η ανάκαμψη”, οποία είναι ακόμη πολύ ασθενική για να δημιουργήσει θέσεις εργασίας, και να διευθετηθεί το πρόβλημα του χρέους.
“Έχουμε ανάγκη από μια πιο ισχυρή ανάπτυξη και πρέπει να λάβουμε μερικά μέτρα για να τονώσουμε την ανάπτυξη”, δήλωσε προς τους δημοσιογράφους στο περιθώριο του φόρουμ για τη νομισματική πολιτική που οργανώθηκε από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στη Σίντρα, κοντά στη Λισαβόνα.
“Η εμπιστοσύνη επέστρεψε στη ζώνη του ευρώ και η ανάπτυξη ξανάρθε σε σχεδόν όλες τις χώρες. Όμως έχουμε ανάγκη από μια πιο ισχυρή ανάπτυξη για να ανακτήσουμε θέσεις εργασίας”, εκτιμά ο Ντάισελμπλουμ.























































