ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Δημοσκόπηση Marc: ΝΔ 27%, ΕΛΑΣ 13,8%, ΠΑΣΟΚ 10,5% - Συμπαθέστερος αρχηγός ο Τσίπρας
Δημοσκόπηση Alco: Κάτω από τον πήχη του 25% η ΝΔ - Κατέρρευσε στο 23,8%
ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες «μπούκαραν» στο σπίτι της Ιλχάν Ομάρ
Σάκης Αρναούτογλου: Σε ποιές περιοχές θα βρέξει από Παρασκευή έως ξημερώματα Σαββάτου
Ο Νετανιάχου αποκάλυψε ότι τηλεφώνησε στον Πρόεδρο της Συρίας και του είπε να σταματήσει τις σφαγές των Δρούζων στη Σουέιντα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μέχρι το Σεπτέμβριο εκτιμούν στην κυβέρνηση ότι θα έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις ώστε να προχωρήσει η ίδρυση της Αναπτυξιακής Τράπεζας.
Σχετικά με την εναλλακτική λύση που δίνεται από τους θεσμούς, αντί για την ίδρυση αναπτυξιακής τράπεζας να αναβαθμιστεί το Εθνικό Ταμείο Επιχειρηματικότητας (ΕΤΕΑΝ), το υπουργείο Οικονομικών σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείει μια τέτοια λύση αν κριθεί ότι θα οδηγήσει στην ταχύτερη υλοποίηση του σχεδιασμού, ενώ η χρηματοδότηση της τράπεζας, δεν θα προχωρήσει μόνο με εθνικούς πόρους αλλά σε αυτήν θα συμμετάσχουν και αναπτυξιακές τράπεζες των χωρών της Ευρωζώνης.
Συγκεκριμένα, προκειμένου να ξεκινήσει το ταχύτερο δυνατόν η λειτουργία της Αναπτυξαικής Τράπεζας σχεδιάζεται να υπάρξει τεχνική βοήθεια από 4 αντίστοιχες τράπεζες: τη γερμανική KFW, τη γαλλική National Development Agency, την ιταλική Cassa Depositi e Prestiti και την βρετανική British Business Bank.
Μάλιστα, υπάρχει ήδη ενδιαφέρον ακόμη και από κινεζικά κεφάλαια για να συμμετάσχουν στην αναπτυξιακή τράπεζα, ενώ στόχος του υπουργείου Οικονομίας είναι να συμμετέχουν σε αυτήν και ιδιωτικά κεφάλαια.






















































