ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πτήση 14 του Starship: UFO (ΑΤΙΑ) ή εξωγήινο μητρικό σκάφος; (βίντεο)
Λόγω έλλειψης στρατιωτών, η Ουκρανία χτίζει έναν «Στρατό Ρομπότ»
Ο Νετανιάχου συναντήθηκε στα Εμιράτα με τον γιο του Στρατάρχη Χάφταρ της Κυρηναϊκής (Ανατ. Λιβύη)
Τι έκανε ο Νετανιάχου στα Εμιράτα - Επίσημες ανακοινώσεις
Καταγγελία στο ΕΣΡ για «στημένη δημοσκόπηση της Interview» - «Εσκεμμένη παραπλάνηση των ψηφοφόρων»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την εκταμίευση της δόσης 3,5 δισ. ευρώ αναμένεται να εγκρίνει το ΔΣ του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο πλαίσιο της 5ης αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος.
Ο επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ, Πόλ Τόμσεν, έχει παραδώσει την έκθεσή του στα μέλη του ΔΣ και εκτιμάται ότι θα υπάρξουν τοποθετήσεις με επικρίσεις για την καθυστέρηση της τελευταίας αξιολόγησης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ό,τι αφορά την έκθεση υπογραμμίζεται η «πρόοδος που έχει επιτευχθεί» και διατυπώνονται «ανησυχίες» για την πορεία του προγράμματος.
Κατά την τελευταία συνέντευξη Τύπου στην Ουάσιγκτον, ο εκπρόσωπος του Ταμείου, Τζέρι Ράις, επανέλαβε ότι κλιμάκιο του ΔΝΤ θα βρίσκεται στην Ελλάδα τον Ιούλιο και η αποστολή του ΔΝΤ μετά το καλοκαίρι.























































