ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Πολ Τόμσεν,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η έκθεση του ΔΝΤ για την Ελλάδα θα δοθεί τελικά στη δημοσιότητα την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με νέα ανακοίνωση του ΔΝΤ.
Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι οι λεπτομέρειες για τη δημοσιοποίηση τη έκθεσης, όπως και για την τηλεφωνική ενημέρωση του Πολ Τόμσεν, θα γνωστοποιηθούν μέσα στις επόμενες μέρες.
Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του ΔΝΤ, μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, η έκθεση θα δινόταν γύρω στις 6 χθες το απόγευμα (στη μία σήμερα το πρωί ώρα Ελλάδας), αλλά θα δημοσιοποιείτο στις 12 το μεσημέρι (στις 7 σήμερα το απόγευμα ώρα Ελλάδας).
Μια ώρα νωρίτερα, είχε προγραμματιστεί ενημέρωση δημοσιογράφων από τον Πολ Τόμσεν σχετικά με την έκθεσή του, μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης.
Την περασμένη Παρασκευή, το διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου συζήτησε την έκθεση Τόμσεν και αποφάσισε την εκταμίευση 3,41 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα.























































