ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάνω από 10 εκατ. ευρώ για κτίρια που πλημμύρισαν ή κάηκαν – Ποιες περιοχές αφορά

Πάνω από 10 εκατ. ευρώ για κτίρια που πλημμύρισαν ή κάηκαν – Ποιες περιοχές αφορά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το ποσό των 10,1 εκατ. ευρώ από εθνικούς πόρους εγκρίθηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση για τη χρηματοδότηση ανακατασκευής για κτίρια σε διάφορες περιοχές που επλήγησαν από πυρκαγιές και πλημμύρες.

Συγκεκριμένα, για την επισκευή ή ανακατασκευή κτηρίων που υπέστησαν ζημιές από πυρκαγιές σε περιοχές του Δήμου Ανατολικής Μάνης, του Δήμου Σαρωνικού και του Δήμου Μαραθώνα, θα διατεθεί ποσό συνολικού ύψους 1,8 εκατ. ευρώ.

Για την επισκευή πλημμυρόπληκτων κτηρίων στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής, στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και στο Δήμο Σύμης, εγκρίνεται χρηματοδότηση ύψους 7,3 εκατ. ευρώ, καθώς και χρηματοδότηση ύψους 1 εκατ. ευρώ στα νησιά της Χίου, της Λέσβου και της Σαμοθράκης.

«Ως ελάχιστη συμβολή μας στους συμπολίτες μας, προχωράμε στη χρηματοδότηση της ανακατασκευής κτηρίων που υπέστησαν ζημιές από πλημμύρες και πυρκαγιές», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Χαρίτσης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες

Η ΕΛ.Α.Σ. στρίμωξε τον Μητσοτάκη: Έχεις σκοπό να βάλεις πλαφόν στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων; Ή θα την πληρώσει πάλι ο ελληνικός λαός;

Πλημμύρες Νεπάλ: Στους 675 οι νεκροί – Aνησυχίες για πιθανές νέες πλημμύρες

Συνελήφθη Πακιστανός εμπρηστής – Άναβε φωτιές με αναπτήρα στο Αιγάλεω

Διπλό πύρινο μέτωπο στη Βοιωτία – Στάλθηκε 112 για εκκένωση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr