ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Χαρίτσης, Οικονομική Ενίσχυση, Πλημμύρες, Πλημμυροπαθείς, Πυρκαγιά, Υπουργείο Οικονομικών,


















































Σοκαριστική προειδοποίηση Γκέιτς: Η AI είναι αρκετά ισχυρή για να οδηγήσει σε 1 δισ. θανάτους (βίντεο)
«Ασκέρι» για κλάματα: Απέναντι από τη Σάμο οι αποτυχημένοι Τούρκοι κομάντος που ΔΕΝ κατάφεραν να νικήσουν τους Κούρδους
Ο Γιάνης Βαρουφάκης εργαλειοποιήθηκε από την τουρκική προπαγάνδα (βίντεο)
Διπλωματική Πηγή: Η Τουρκία δεν πρόκειται να ενταχθεί και να συμμετάσχει σε ευρύτερους ευρωπαϊκούς αμυντικούς μηχανισμούς όσο υφίσταται απειλή πολέμου
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης 4 περιοχές του δήμου Ελασσόνας λόγω ύπαρξης ουρανίου στο νερό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ποσό των 10,1 εκατ. ευρώ από εθνικούς πόρους εγκρίθηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση για τη χρηματοδότηση ανακατασκευής για κτίρια σε διάφορες περιοχές που επλήγησαν από πυρκαγιές και πλημμύρες.
Συγκεκριμένα, για την επισκευή ή ανακατασκευή κτηρίων που υπέστησαν ζημιές από πυρκαγιές σε περιοχές του Δήμου Ανατολικής Μάνης, του Δήμου Σαρωνικού και του Δήμου Μαραθώνα, θα διατεθεί ποσό συνολικού ύψους 1,8 εκατ. ευρώ.
Για την επισκευή πλημμυρόπληκτων κτηρίων στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής, στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και στο Δήμο Σύμης, εγκρίνεται χρηματοδότηση ύψους 7,3 εκατ. ευρώ, καθώς και χρηματοδότηση ύψους 1 εκατ. ευρώ στα νησιά της Χίου, της Λέσβου και της Σαμοθράκης.
«Ως ελάχιστη συμβολή μας στους συμπολίτες μας, προχωράμε στη χρηματοδότηση της ανακατασκευής κτηρίων που υπέστησαν ζημιές από πλημμύρες και πυρκαγιές», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Χαρίτσης.























































