Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραμπ: Οι ΗΠΑ εξάγουν για πρώτη φορά ενέργεια

Τραμπ: Οι ΗΠΑ εξάγουν για πρώτη φορά ενέργεια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι Ηνωμένες Πολιτείες προχώρησαν κατά το παρελθόν στις «χειρότερες εμπορικές συμφωνίες», επανέλαβε για μία ακόμη φορά ο Αμερικανός Πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.

Μιλώντας σε εκδήλωση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης (FEMA), ο Ρεπουμπλικάνος υποσχέθηκε στους Αμερικανούς ένα «δίκαιο» εμπόριο από εδώ και στο εξής, σημειώνοντας, παράλληλα, ότι «πλέον εξάγουμε, για πρώτη φορά, ενέργεια».

Σε ό,τι αφορά στο τείχος που χτίζεται στα σύνορα με το Μεξικό, γνωστοποίησε ότι επί του παρόντος έχουν ξοδευθεί 1,6 δισεκ. δολάρια.

Σε μία σειρά από «tweets», στις 4 Ιουνίου 2018, ο Tραμπ υπεραμύνθηκε των σκληρών του εμπορικών διαπραγματεύσεων με την Κίνα, τον Καναδά και το Μεξικό, τονίζοντας ότι οι Αμερικανοί αγρότες αντιμετωπίζονταν με άδικο τρόπο:

«Η Κίνα χρεώνει ήδη φόρο 16% επί της σόγιας. Ο Καναδάς έχει όλα τα είδη εμπορικών φραγμών στα γεωργικά μας προϊόντα.

»Μη αποδεκτό! Οι ΗΠΑ είχαν κάνει τόσο κακές εμπορικές συμφωνίες για τόσα χρόνια που μπορούμε μόνο να κερδίσουμε! Οι αγρότες δεν τα πηγαίνουν καλά εδώ και 15 χρόνια.

»Το Μεξικό, ο Καναδάς, η Κίνα και άλλοι τους αντιμετώπιζαν άδικα. Μέχρι να ολοκληρώσω τις εμπορικές συνομιλίες, αυτό θα αλλάξει.

»Οι μεγάλοι εμπορικοί φραγμοί εις βάρος των Αμερικανών αγροτών και άλλων επιχειρήσεων θα εξαλειφθούν τελικά. Όχι πια τεράστια εμπορικά ελλείμματα!».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Ο Ζελένσκι πανευτυχής που θα πάρει νέα αμερικανικά δισ. δολάρια

Η NASA προειδοποιεί: «Η Κίνα θα στείλει όπλα στο Φεγγάρι»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr