Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Βιομήχανοι Κλωστοϋφαντουργοί στηρίζουν Μίχαλο: Συμφωνούμε με τις θέσεις του

Οι Βιομήχανοι Κλωστοϋφαντουργοί στηρίζουν Μίχαλο: Συμφωνούμε με τις θέσεις του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ, Κωσταντίνο Μίχαλο, μετά τη διαγραφή του από τη Ν.Δ., στηρίζει με δήλωσή του ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων Κλωστοϋφαντουργών και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΒΕΑ, Ελευθέριος Κούρταλης.

«Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών είναι, από το καταστατικό του, νόμιμος οικονομικός σύμβουλος της εκάστοτε κυβέρνησης, ανεξάρτητος θεσμός και δεν έχει πολιτική εξάρτηση, έχοντας ως μοναδικό στόχο την εκπροσώπηση των συμφερόντων των μελών του και των παραγωγικών τάξεων», αναφέρει ο κ. Κούρταλης.

Σημειώνει ότι «ως τ. Γεν. Γραμματέας, Α΄ Αντιπρόεδρος, και νυν μέλος του ΔΣ του ΕΒΕΑ, είμαι σε θέση να δηλώσω ότι η μεγάλη πλειοψηφία του επιχειρηματικού κόσμου θεωρεί θετική την έξοδό μας, μετά από 8 χρόνια μνημονίων, αναγνωρίζοντας την ανάγκη να στηριχθεί πλέον η χώρα μας στις δικές της δυνάμεις» και προσθέτει:

«Είναι προφανές, ότι μία προκήρυξη εκλογών, στην παρούσα φάση, θα αποτελούσε ανασταλτικό παράγοντα στην προσπάθεια της χώρας για ανάταξη της οικονομίας της, υπενθυμίζοντας τα ανάλογα προβλήματα που δημιούργησαν οι εκλογές του 2015».

Ως προς το θέμα της «Συμφωνίας των Πρεσπών» ο κ. Κούρταλης σημειώνει «ήταν αναγκαίο, μετά από 30 περίπου χρόνια άκαρπων συνομιλιών και διαπραγματεύσεων, να βρεθεί μια λύση, η οποία θα βελτιώσει τις σχέσεις με την γείτονα χώρα, προσβλέποντας σε περαιτέρω συνεργασία των επιχειρήσεων των δύο χωρών».

Τέλος, αναφέρει ότι ο Κωνσταντίνος Μίχαλος, στην 12ετή, προεδρία του στο ΕΒΕΑ, αγωνίστηκε με επιτυχία για την επίλυση των προβλημάτων, την προώθηση των καίριων θεμάτων του επιχειρηματικού κόσμου, και την αναβάθμιση του επιμελητηριακού θεσμού, γεγονός που έχει αναγνωρισθεί από τα μέλη του ΕΒΕΑ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Δημοσκόπηση: Μειώνεται η ψαλίδα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ξανά ο Κανένας

Ευρωεκλογές: Αυτοί είναι οι εκλεκτοί του Μητσοτάκη για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr