ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία,


















































Στη Θεσσαλονίκη με ΤΟΥΡΚΙΚΗ σημαία παρέλασαν οι «αλληλέγγυοι σανδαλάκηδες»
Εξελίξεις για τα αίτια θανάτου του 27χρονου πυροσβέστη στο Γύθειο - Τι εξετάζουν οι αρχές
Η ΕΛ.Α.Σ. για την τουρκική υπέρπτηση στο Φαρμακονήσι: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρκείται μόνο στην εργαλειοποίηση κρίσιμων εθνικών θεμάτων για να
Το Ιράν προειδοποιεί για συνέπειες Κύπρο και Βουλγαρία για τη χρήση στρατιωτικών βάσεων από τις ΗΠΑ
ΕΛ.Α.Σ για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: «Δεν μπορείς να υπηρετείς τους πολίτες όταν χρωστάς στις τράπεζες»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μπορεί οι γερμανικές εξαγωγές να αυξήθηκαν το Μάιο με ρυθμό μεγαλύτερο του αναμενόμενου και η βιομηχανική παραγωγή να ανακάμπτει, εντούτοις η εμπιστοσύνη των Γερμανών επενδυτών στην οικονομία «ροκανίζεται».
Σύμφωνα με στοιχεία του ινστιτούτου αναλύσεων ZEW, ο δείκτης οικονομικού κλίματος μειώθηκε τον Ιούλιο στις -24,7 μονάδες από -16,1 μονάδες που ήταν τον Ιούνιο κι ενώ οι αναλυτές του Reuters ανέμεναν υποχώρησή του, στις -18 μονάδες. Πρόκειται για το χαμηλότερο επίπεδο που αγγίζει ο δείκτης από τον Αύγουστο του 2012.
Επίσης, ο δείκτης που μετρά τις εκτιμήσεις των επενδυτών για τις τρέχουσες συνθήκες της οικονομίας μειώθηκε στις 72,4 μονάδες από 80,6 του Ιουνίου.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ινστιτούτου, Ακίμ Βάμπαχ απέδωσε την απαισιοδοξία των επενδυτών στο κλίμα πολιτικής αβεβαιότητας που έχει δημιουργηθεί. «Κυρίως, οι φόβοι για κλιμάκωση του διεθνούς εμπορικού πολέμου με τις ΗΠΑ έχουν επιδεινώσει την προοπτική της οικονομίας».























































