ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πτήση 14 του Starship: UFO (ΑΤΙΑ) ή εξωγήινο μητρικό σκάφος; (βίντεο)
Λόγω έλλειψης στρατιωτών, η Ουκρανία χτίζει έναν «Στρατό Ρομπότ»
Ο Νετανιάχου συναντήθηκε στα Εμιράτα με τον γιο του Στρατάρχη Χάφταρ της Κυρηναϊκής (Ανατ. Λιβύη)
Καταγγελία στο ΕΣΡ για «στημένη δημοσκόπηση της Interview» - «Εσκεμμένη παραπλάνηση των ψηφοφόρων»
Τέμπη: Στο Ειδικό Δικαστήριο Τριαντόπουλος, Αγοραστός και τρεις ακόμη για το μπάζωμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην έκθεση του ΔΝΤ για τις Παγκόσμιες Οικονομικές Προοπτικές (World Economic Outlook), το Ταμείο εκτιμά ότι ο ετήσιος ρυθμός πληθωρισμού της Βενεζουέλας θα ανέλθει σε 1.370.000% μέχρι το τέλος του 2018, καθώς η κυβέρνηση Maduro δεν καλύπτει το διευρυνόμενο δημοσιονομικό έλλειμμα με την εκτύπωση χρήματος.
Αυτή η εκτίμηση από την τελευταία οικονομική έκθεση του ΔΝΤ είναι μεγαλύτερη από την πρόβλεψη του 1.000.000% του ΔΝΤ που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2018 και περισσότερο από εκατό φορές ταχύτερες από τις εκτιμήσεις του 13.000% τον Ιανουάριο του 2018.
Όσον αφορά το μέλλον, οι τιμές καταναλωτή θα αυξηθούν κατά 10 εκατομμύρια το 2019, σύμφωνα με την έκθεση.
Το ΔΝΤ στις οικονομικές του προβλέψεις για τη Βενεζουέλα αναμένει ύφεση 18% το 2018 – αντιπροσωπεύοντας το τρίτο συνεχές έτος διψήφιας μείωσης του ΑΕΠ, καθώς μειώνεται η παραγωγή πετρελαίου και αυξάνεται η πολιτική αστάθεια.























































