ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Εϊλάτ 2035»: Η απάντηση του Ισραήλ στον εμπορικό άξονα Άγκυρας, Ντόχας και Ριάντ
Ερντογάν: Ο αγώνας κατά του Ισραήλ γίνεται «για τη δική μας επιβίωση και για την επιβίωση του [τουρκικού] έθνους μας»
Η Κίμπερλι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά - Τι έγραψε στο «Χ»
Οι Αρμένιοι της Αμερικής στο πλευρό των Ελληνοαμερικανών: Να μην πάρει η Τουρκία κινητήρες αεροσκαφών
Θρήνος στον Ολυμπιακό: Πέθανε η Κανέλλα Χρυσονίδου - Της είχαν αφιερώσει την Ευρωλίγκα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην έκθεση του ΔΝΤ για τις Παγκόσμιες Οικονομικές Προοπτικές (World Economic Outlook), το Ταμείο εκτιμά ότι ο ετήσιος ρυθμός πληθωρισμού της Βενεζουέλας θα ανέλθει σε 1.370.000% μέχρι το τέλος του 2018, καθώς η κυβέρνηση Maduro δεν καλύπτει το διευρυνόμενο δημοσιονομικό έλλειμμα με την εκτύπωση χρήματος.
Αυτή η εκτίμηση από την τελευταία οικονομική έκθεση του ΔΝΤ είναι μεγαλύτερη από την πρόβλεψη του 1.000.000% του ΔΝΤ που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2018 και περισσότερο από εκατό φορές ταχύτερες από τις εκτιμήσεις του 13.000% τον Ιανουάριο του 2018.
Όσον αφορά το μέλλον, οι τιμές καταναλωτή θα αυξηθούν κατά 10 εκατομμύρια το 2019, σύμφωνα με την έκθεση.
Το ΔΝΤ στις οικονομικές του προβλέψεις για τη Βενεζουέλα αναμένει ύφεση 18% το 2018 – αντιπροσωπεύοντας το τρίτο συνεχές έτος διψήφιας μείωσης του ΑΕΠ, καθώς μειώνεται η παραγωγή πετρελαίου και αυξάνεται η πολιτική αστάθεια.























































