ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αργεντινή, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο,


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Ο Λίβανος κηρύσσει τον Ιρανό πρεσβευτή «persona non grata» και ζητά την αποχώρησή του έως την Κυριακή
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έδωσε το «πράσινο φως» για την εκταμίευση οικονομικής βοήθειας 10,87 δισ. δολαρίων προς την Αργεντινή, με τα κεφάλαια να προσφέρουν «ανάσα» στο Μπουένος Άιρες, στις προσπάθειες να εξέλθει από την οικονομική κρίση.
Όπως ανακοίνωσε το ΔΝΤ, η έγκριση για την εκταμίευση έρχεται έπειτα από την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης, στο πλαίσιο του συμφωνίας με την Αργεντινή για χρηματοδότηση 56,3 δισ. δολαρίων.
Η νομισματική κρίση που κορυφώθηκε στο δεύτερο ήμισυ του 2018 οδήγησε το πέσο σε ιστορικό ναδίρ και την Αργεντινή για μία ακόμη φορά στην «αγκαλιά» του ΔΝΤ.
Παρά τις αλλεπάλληλες προσπάθειες, η κεντρική τράπεζα της χώρας δυσκολεύεται να σταθεροποιήσει το πέσο, που από τις αρχές του έτους υποχωρεί 6%.























































