ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Από σήμερα η υποβολή Ε9, ποιοι πρέπει να κάνουν δήλωση

Από σήμερα η υποβολή Ε9, ποιοι πρέπει να κάνουν δήλωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακίνητα, Φορολογία,

Από σήμερα έως και τις 30 Μαΐου 2014 θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το έντυπο στοιχείων ακινήτων Ε9 οι φορολογούμενοι με μεταβολές στην περιουσιακή τους κατάσταση το 2013.

Με βάση τα στοιχεία του Ε9 θα υπολογιστεί γι αυτούς ο ενιαίος φόρος ακινήτων, καθώς και ο συμπληρωματικός φόρος, σε περίπτωσηπου η αξία της ακίνητης περιουσίας τους υπερβαίνει τα 300.000 ευρώ.

Ο ενιαίος φόρος ακινήτων επιβάλλεται φέτος για πρώτη φορά και θα καταβληθεί το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Γι αυτό, ακόμη και οι φορολογούμενοι που δεν είχαν μεταβολές στην περιουσιακή κατάστασή τους το 2013, θα πρέπει να ελέγξουν μέσω του TAXISnet ότι είναι σωστά τα στοιχείων των προηγούμενων δηλώσεων ακινήτων Ε9, για να αποφευχθούν λάθη στον υπολογισμό του φόρου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλέξης Τσίπρας: «Το ζήτημα της ακρίβειας δεν αντιμετωπίζεται με επιδόματα» – «Δεν λύνεις κανένα πρόβλημα αν δεν καταπολεμήσεις την αιτία του προβλήματος»

Αλέξης Τσίπρας: «Η πολιτική δεν είναι η τέχνη του εφικτού, αλλά είναι η τέχνη της διεύρυνσης του εφικτού»

Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων

Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο – Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»

ΠΟΜΙΔΑ: Πώς θα συμμετάσχουν τα «κλειστά» σπίτια στο πρόγραμμα «Ανακαίνισης Κατοικίας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr