ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το μείζον θέμα της διαχείρισης του ελληνικού χρέους, θα τεθεί επί τάπητος σε σύσκεψη στην Ουάσιγκτον στις 14 και 15 Νοεμβρίου, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, χωρίς ωστόσο μέχρι αυτή την ώρα να έχει επιβεβαιωθεί από το ΔΝΤ, που έχει και την πρωτοβουλία.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες στην σύσκεψη θα συμμετάσχει και η Τρόικα, χωρίς να αποκλείεται και η συμμετοχή και άλλων εμπλεκομένων μερών όπως εκπρόσωπος της Κομισιόν, της γερμανικής κυβέρνησης ή κάποιο κεντρικό στέλεχος της ΕΚΤ.
Πολλοί συνδέουν την είδηση αυτή με τις συναντήσεις που έγιναν στο Παρίσι με την Τρόικα ενώ πολιτικοί παρατηρητές εκτιμούν ότι αυτό θα είναι και το επόμενο επικοινωνιακό μέτωπο της κυβέρνησης.























































