ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Εϊλάτ 2035»: Η απάντηση του Ισραήλ στον εμπορικό άξονα Άγκυρας, Ντόχας και Ριάντ
Ερντογάν: Ο αγώνας κατά του Ισραήλ γίνεται «για τη δική μας επιβίωση και για την επιβίωση του [τουρκικού] έθνους μας»
Το Ισραήλ αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Αρμενίων - Φρίκαρε η Τουρκία
Η Κίμπερλι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά - Τι έγραψε στο «Χ»
Οι Αρμένιοι της Αμερικής στο πλευρό των Ελληνοαμερικανών: Να μην πάρει η Τουρκία κινητήρες αεροσκαφών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Είπε, τι δεν είπε» η Ήβη Αδάμου τραγουδώντας ζωντανά στο Smart Park, στο μεγάλο χριστουγεννιάτικο party από το ΣΚΡΑΤΣ και τον “104,6 My Radio”.
Με τις μεγάλες επιτυχίες της, αλλά και hits άλλων καλλιτεχνών, η δημοφιλής τραγουδίστρια ξεσήκωσε το κοινό, που βρέθηκε στο εμπορικό κέντρο για να προμηθευτεί τα δώρα για τα αγαπημένα του πρόσωπα.
Το shopping πήρε άλλη διάσταση και χάρη στο ΣΚΡΑΤΣ το οποίο, ως χορηγός της εκδήλωσης, επεφύλασσε πολλές εκπλήξεις.
Είχε δημιουργήσει ένα λαμπερό σκηνικό για αναμνηστικές φωτογραφίες, με φόντο στολισμένα έλατα, εντυπωσιακά πακέτα δώρων και ένα vintage πολυτελές αυτοκίνητο.
Επιπλέον, είχε αναλάβει να δώσει μια ξεχωριστή πινελιά στα χριστουγεννιάτικα δώρα, προσφέροντας δωρεάν εντυπωσιακό αμπαλάζ.
Τη φαντασμαγορική εκδήλωση powered by ΣΚΡΑΤΣ παρουσίασε η ραδιοφωνική παραγωγός του “104,6 My Radio”, Όλγα Τσαουσέλου.




































































