Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ηράκλειο: Ψαροτουφεκάς έβγαλε… θανατηφόρο λαγόψαρο

Ηράκλειο: Ψαροτουφεκάς έβγαλε… θανατηφόρο λαγόψαρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηράκλειο, Κρήτη,

Για ψάρεμα πήγε ένας νεαρός στην παραλία Τσούτσουρος στον Ηράκλειο της Κρήτης και έβγαλε… θανατηφόρο λαγόψαρο.

Ο ψαροντουφεκάς, σύμφωνα με το candianews, ψάρεψε ένα λαγόψαρο, ένα μεγάλο και ιδιαίτερα επικίνδυνο ψάρι, το οποίο αν φαγωθεί χωρίς να έχουν αφαιρεθεί προσεκτικά τα δηλητηριώδη μέρη του, μπορεί να προκαλέσει μέχρι και το θάνατο.

Το συγκεκριμένο ψάρι, Lagocephalus sceleratus της οικογένειας Tetraodontidae, έχει κάνει την εμφάνιση του σε Λιβυκό και Αιγαίο τα τελευταία χρόνια λόγω της κλιματικής αλλαγής και προέρχεται από την Ερυθρά Θάλασσα.

Οι τοξίνες σε διάφορα μέρη του σώματός του (π.χ. εντόσθια, δέρμα), σε περίπτωση που δεν αφαιρεθούν πριν το μαγείρεμα, μπορεί να επιφέρουν αναπνευστικές διαταραχές, ανεπάρκεια του κυκλοφορικού συστήματος, μυϊκή παράλυση και ακόμη και θάνατο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα – Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ

Ηράκλειο: Συνελήφθη ζευγάρι για κακοποίηση των 8 παιδιών του – Η καταγγελία έγινε από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ρόδος: 19χρονος στρατιώτης από την Κρήτη σκοτώθηκε από χειροβομβίδα – Συγκλονίζει ο πατέρας του

Βορίζια: Στη φυλακή μετά τις απολογίες τους και τα τρία αδέρφια Φραγκιαδάκη

Βορίζια: Προφυλακίστηκαν οι δύο τραυματίες που νοσηλεύονταν στο ΠΑΓΝΗ – Και άλλη σύλληψη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr