Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λιακάδα σε όλη τη χώρα τα Χριστούγεννα

Λιακάδα σε όλη τη χώρα τα Χριστούγεννα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ήλιος, Καιρός, Χριστούγεννα,

Λιακάδα σε όλη τη χώρα την Πέμπτη, ωστόσο η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρώτες πρωϊνές ώρες στις δυτικές, κεντρικές και βόρειες ηπειρωτικές περιοχές. Λίγες νεφώσεις αναμένεται να αναπτυχθούν από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ ενώ στα ανατολικά θα πνέουν νότιοι με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 5 εως 15 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά από 7 εως 19 βαθμούς και δεν αποκλείεται στην νότια Πελοπόννησο και ιδιαίτερα στη Μεσσηνία και τη Λακωνία να φτάσει ακόμη και τους 20 βαθμούς. Στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα θα κυμανθεί από 10 εως 19 βαθμούς.

Στην Αττική τα Χριστούγεννα τα περιμένουμε ηλιόλουστα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ, ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 7 εως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αρχικά λιακάδα, όμως, αργότερα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενεις 2 με 3 μποφόρ, ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 5 εως 16 βαθμούς κελσίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αφρικανική Σκόνη: Γιατί «κοκκίνισε» ο ουρανός – Τι λέει το Αστεροσκοπείο

Παγώνη για σκόνη: Χρειάζεται προσοχή – Όσοι ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου ίσως χρειαστεί να αλλάξουν τα φάρμακά τους

Ανατροπή: Τι ώρα φεύγει η αφρικανική σκόνη – Δυστυχώς… έρχεται ξανά

Από Τετάρτη 24/4 καθαρίζει η ατμόσφαιρα

Η αφρικανική σκόνη μεταφέρει σωματίδια – Τι πρέπει να κάνετε

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr