ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Γιάννης Πανούσης, ΕΥΠ - Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, ΜΑΤ (Μονάδες Αποκατάστασης Τάξης), Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,


















































Το Ισραήλ τρόμαξε τόσο πολύ τον Πούτιν, που η Ρωσία απενεργοποίησε το δικό της δίκτυο παρακολούθησης
Λύθηκε το μυστήριο με την οσμή που «έπνιξε» την Αθήνα
Κορυφαίος ιστορικός του Ισραήλ ζητά τη διακοπή των σχέσεων με τις ΗΠΑ - Αρχίζει μυστικά η Ουάσιγκτον να συμφωνεί;
ΑΠΕΙΛΗ! Οι λαγοκέφαλοι «κατακτούν» τις ελληνικές θάλασσες - Επιτίθενται λουόμενους, μετατρέπουν τις θάλασσες σε υγρές ερήμους
Δεκάδες ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη ήταν έτοιμα: Μαζική αεροπορική επιδρομή κατά της Τεχεράνης ακυρώθηκε το τελευταίο δευτερόλεπτο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ριζική αλλαγή του προσανατολισμού των ΜΑΤ ,της ΕΥΠ, αλλά και της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής , εξήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης .
Αναλυτικότερα, ο κ. Πανούσης ανακοίνωσε μετονομασία και αλλαγή προσανατολισμού της ΕΥΠ, μίλησε για δομικές αλλαγές σε Αστυνομία και Πυροσβεστική, ξεκαθάρισε ότι τα ΜΑΤ θα μετονομαστούν αλλά δεν θα καταργηθούν, ενώ εξέφρασε την αντίθεσή του στη λειτουργία φυλακών τύπου Γ΄.
Σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής, ο κ. Πανούσης δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «Θα προχωρήσουμε σε αναδιάρθρωση όχι κατάργηση των ΜΑΤ. Θα ονομαστούν αλλιώς, αλλά Μονάδες Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών θα υπάρχουν».
Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ξεκαθάρισε, παράλληλα, ότι «τα χημικά τελείωσαν, εκτός αν πάμε σε πόλεμο», ενώ τόνισε ότι το υπουργείο θα προχωρήσει σε ενοποίηση των μηχανοκίνητων μονάδων ΔΙΑΣ και ΔΕΛΤΑ.
Στην ίδια συνέντευξη, ο κ. Πανούσης προανήγγειλε μετονομασία και αλλαγή προσανατολισμού της ΕΥΠ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «η ΕΥΠ θα ασχολείται στο εξής με την εξωτερική και όχι την εσωτερική ασφάλεια της χώρας».























































