ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό κύμα καύσωνα που «καίει» την Ευρώπη
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ
«Εϊλάτ 2035»: Η απάντηση του Ισραήλ στον εμπορικό άξονα Άγκυρας, Ντόχας και Ριάντ
DW: Ο λόγος που μόλις 6% των γερμανικών νοικοκυριών έχουν κλιματιστικά στα σπίτια τους
Ερντογάν: Ο αγώνας κατά του Ισραήλ γίνεται «για τη δική μας επιβίωση και για την επιβίωση του [τουρκικού] έθνους μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνελήφθη από αστυνομικούς στην Βοιωτία ένας 52χρονος, ως προσωρινά υπεύθυνος καφετέριας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος αναζητείται και ο 39χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος επειδή έκλεβε… ρεύμα.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί μετέβησαν στην καφετέρια, μαζί με κλιμάκιο τεχνικών υπαλλήλων της ΔΕΗ, όπου διαπιστώθηκε επέμβαση στον μετρητή κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος, με αποτέλεσμα τη μη καταγραφή των πραγματικών καταναλωθέντων κιλοβατώρων.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της ΔΕΔΔΗΕ Θηβών, η οικονομική ζημιά που υπέστη η εταιρεία, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των (60.285,85) περίπου ευρώ.























































