Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στην Εφορία που ελέγχει τον μεγάλο πλούτο!

Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στην Εφορία που ελέγχει τον μεγάλο πλούτο!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, ΔΕΗ, Εφορία, Ηλεκτρικό Ρεύμα,

Πρωτοφανές! Η ΔΕΗ, λες και δεν είναι Δημόσια Επιχείριση αλλά “αυτόνομο δοβλέτι”, πήγε και έκοψε το ρεύμα στην Εφορία που ελέγχει τον Μεγάλο ΠλούτοΛίστα Λαγκάρντ.

Αποτέλεσμα; Ηλεκτρονικοί υπολογιστές κλειστοί και το κράτος χάνει χρήματα, ενώ απορία προκαλεί και η δήλωση της Νάντιας Βαλαβάνη ότι κάποιοι εκβιάζουν με τη διακοπή ρεύματος στην εν λόγω ΔΟΥ.

Αναλυτικά, το κτίριο στο οποίο στεγάζεται η εφορία Αμαρουσίου, έχει ένα ρολόι και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, εξαιτίας της ασυνέπειας των άλλων ενοίκων, οι οποίοι εφησυχάζουν θεωρώντας ότι η ΔΕΗ δεν θα έκοβε ποτέ το ρεύμα σε μία Εφορία, από το πρωί της Τετάρτης δεν υπάρχει ηλεκτροδότηση.

Οι ιθύνοντες έχουν θέσει σε λειτουργία μια γεννήτρια για να λειτουργούν οι ανελκυστήρες, ωστόσο αυτό δεν είναι αρκετό για να κάνει η Εφορία τη δουλειά της.

Στον 7ο όροφο, στεγάζεται το Κέντρο Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου, που αφορά την λίστα Λαγκάρντ, τα εμβάσματα του εξωτερικού και στον 17ο η εφορία των μεγάλων επιχειρήσεων.

Ήδη, από το πρωί, δύο οφειλέτες που χρωστούν 2 εκατ. ευρώ και 1,5 εκατ. ευρώ αντίστοιχα, πέρασαν την πόρτα της Εφορίας προκειμένου να ρυθμίσουν τις οφειλές τους. Μάταια όμως. Οι υπολογιστές δεν μπορούν να λειτουργήσουν, ούτε η μηχανογράφηση, γεγονός που σημαίνει απώλεια εσόδων για το Δημόσιο.

Μιλώντας στο Mega, η Νάντια Βαλάβάνη έκανε λόγο για περίπτωση εκβιασμού, σχολιάζοντας την υπόθεση με τη διακοπή της ηλεκτροδότησης στην Εφορία μεγάλου πλούτου και μεγάλων επιχειρήσεων.

Η αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών τόνισε πως το δημόσιο χάνει εκατομμύρια ευρώ από την διακοπή του ρεύματος καθώς ήδη μια μεγάλη εταιρεία που ήθελε να τακτοποιήσει χρέος ύψους 2 εκατ. δεν μπόρεσε να εξυπηρετηθεί.

Συγνώμη, αλλά για να καταλάβουμε και εμείς! Ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο; Η ΔΕΗ; Η ΔΕΗ που δεν πάει να κόψει το απλήρωτο ρεύμα στη Νέα Δημοκρατία πήγε και έκοψε το ρεύμα στην Εφορία που ελέγχει τον μεγάλο πλούτο; Κράτος δεν υπάρχει να βρεθεί ποιος πανέξυπνος μέσα από τη ΔΕΗ έδωσε την εντολή;

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φορολογικές δηλώσεις: Παρατείνεται έως τις 26 Ιουλίου η προθεσμία υποβολής

Πότε μπαίνει το επίδομα θέρμανσης και η έκπτωση στους λογαριασμούς ρεύματος

Ηλεκτρικό ρεύμα: Που θα κυμανθούν τα τιμολόγια τον Μάιο

«Φουσκωμένοι» λογαριασμοί ρεύματος: Τι μπορούν να κάνουν οι καταναλωτές που διαφωνούν

Τιμολόγια ρεύματος: Αυξάνονται οι χρεώσεις για να καλυφθούν οι ρευματοκλοπές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr