ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Κύπρος επιλέγει ισραηλινά άρματα μάχης για να αντιμετωπίσει την τουρκική απειλή
Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια - Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί
Γαλλοεβραίος τουρίστας με κιπά δέχθηκε επίθεση δύο φορές στη Ρώμη ενώ οι δράστες φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»
Προειδοποίηση Τραμπ προς Ιράν για σοβαρές συνέπειες: «Ελέγχουμε πλήρως τα Στενά του Ορμούζ»
Τραγωδία στην Κίμωλο: Νεκρός 17χρονος ενώ έκανε μπάνιο στο σπίτι που διέμενε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ξεχειλίζει η οργή στην Κρήτη για την στυγνή δολοφονία του 51χρονου, από ομάδα 3 νεαρών, που τον χτύπησαν θανάσιμα με μαγγούρες επειδή τόλμησε να τους κάνει μία παρατήρηση.
Σύμφωνα με το Creta Live απο νωρίς ο αδερφός και άλλοι συγγενείς του αδικοχαμένου 51χρονου έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Ιατροδικαστικό Εργαστήριο του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου περιμένοντας το πόρισμα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προήλθε ο θάνατό τους.
“Θα πάρουμε το νόμο στα χέριας μας” αναφέρουν στην περίπτωση που οι δράστες του άγριου φονικού δεν μπουν φυλακή. Οι ίδιοι με δάκρυα στα μάτια και την οργή να ξεχυλίζει ζήτησαν να σταματήσει το χωριό να τους καλύπτει και να αποδοθεί δικαιοσύνη στη μνήμη του 51χρονου Κ. Προβιδάκη που δολοφονήθηκε με τόσο άγριο τρόπο.
Σύμφωνα με το Flash news την ώρα της επίθεσης μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και ο γιός του άτυχου 51χρονου που όμως κατάφερε να ξεφύγει και πήγε να ζητήσει βοήθεια από το χωριό.
Απίστευτη καταγγελία
Όπως κατήγγειλαν τα αδέρφια του 51χρονου σήμερα, οι κάτοικοι του χωριού που άκουσαν το επεισόδιο δεν επενέβησαν προκειμένου να αποσοβήσουν τα χειρότερα γιατί νόμιζαν πως το θύμα ήταν…Πακιστανός!
“Καλά οι Πακιστανοί δεν είναι άνθρωποι;” έλεγαν με νόημα τα αδέρφια του νεκρού Προβιδάκη…























































