ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390
Κομισιόν σε Φαραντούρη: «Φρένο» στην τελωνειακή ένωση ΕΕ-Τουρκίας χωρίς καλή γειτονία
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Κλείδωσαν» τα κριτήρια για το επίδομα θέρμανσης το οποίο θα χορηγηθεί φέτος σε περίπου 700.000 δικαιούχους από 1.100.000 πέρυσι.
Το σχέδιο στο οποίο έχει καταλήξει η κυβέρνηση προβλέπει μειωμένη επιδότηση στα 0,25 ευρώ το λιτρο από 0,35ευρώ πέρυσι και αυστηρότερα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια.
Ειδικότερα δικαιούχοι του επιδόματος θα ειναι:
– Άγαμοι με ετήσιο εισόδημα 12.000 ευρώ από 30.000 ευρώ πέρυσι και ακίνητη περιουσία έως 100.000 ευρώ από 200.000 ευρώ πέρυσι.
– Εγγαμοι με ετήσιο εισόδημα 20.000 ευρώ από 40.000 ευρώ πέρυσι και ακίνητη περιουσία αξίας έως 150.000 ευρώ από 300.000 πέρυσι.
– Εγγαμοι με 1 παιδί και εισόδημα 22.000 ευρώ που προσαυξανεται κατά 2.000 ευρώ για κάθε παιδί.
Με τα νέα κριτήρια οι δικαιούχοι του επιδόματος από 5,5 εκατ που ήταν πέρυσι μειώνονται σε 2,3 εκατ. Ωστόσο πέρυσι είχαν υποβάλει αίτηση 1,1 εκατ νοικοκυριά ενώ φέτος υπολογίζεται ότι από τους δικαιούχους του επιδόματος περίπου 700.000 θα υποβάλλουν αίτηση.























































