ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ασφαλιστικά Ταμεία, Ασφαλιστικές Εισφορές,


















































Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ 15 ΣΗΜΕΙΩΝ: Αποκαλύψεις για τις μυστικές διαπραγματεύσεις Τραμπ με στόχο τον τερματισμό του πολέμου με το Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τέρμα στα σενάρια και τις πληροφορίες που έχουν δημοσιευθεί για την καθιέρωση ενιαίου συντελεστή ασφαλιστικών εισφορών στα ταμεία 20%, βάζει αρμόδιος παράγοντας με δήλωσή του στο newsit.gr.
“Δεν υπάρχει καμία σκέψη για την επιβολή εισφοράς 20% σε όλα τα ταμεία”, τόνισε το υψηλόβαθμο στέλεχος και εξήγησε ότι δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστεί κάτι τέτοιο αφού τα ταμεία θα έχαναν πολλά έσοδα τα οποία δεν θα μπορούσαν να καλυφθούν από άλλες πηγές.
Επισημαίνεται ότι η εφαρμογή συντελεστή εισφοράς 20% που ισχύει στο ΙΚΑ σημαίνει ότι θα πλήρωναν λιγότερες εισφορές οι ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ, των ΔΕΚΟ, τραπεζών και ορισμένων άλλων ταμείων, ενώ θα υπερδιπλασιαζόταν οι εισφορές των ασφαλισμένων στον ΟΓΑ.























































