ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Φλέγεται ξανά ο Κόλπος: Ανταλλαγή στρατιωτικών πληγμάτων μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν στα Στενά του Ορμούζ
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ
«Κακά δαιμόνια» έχουν παρεισφρήσει στο «μόρφωμα» της Καρυστιανού - Ήρθε η ώρα του «εξορκισμού»
Έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό κύμα καύσωνα που «καίει» την Ευρώπη
Αλέξης Τσίπρας: «Η ΕΛ.Α.Σ. της Ελλάδας» - «Σύμβολό μας είναι η πατρίδα μας. ΕΛ.Α.Σ. είναι το όνομά μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΕ και σύσσωμος ο επιμελητηριακός και ο επιχειρηματικός κόσμος καταδικάζουν την τρομοκρατική επίθεση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ).
«Η βομβιστική επίθεση στα γραφεία του ΣΕΒ δεν πρόκειται να τρομοκρατήσει ούτε την ελληνική κοινωνία, πολύ περισσότερο, δε, τον επιχειρηματικό κόσμο, που θα συνεχίσει να δίνει δυναμικά τη μάχη του για τη δημοκρατία και την ελευθερία σε όλες τους τις εκφάνσεις.
Ο επιχειρηματικός κόσμος της χώρας αποζητά και θα επιβάλει την ελευθερία της αγοράς μέσα στα πλαίσια ενός υγιούς ανταγωνισμού και δεν πρόκειται να καμφθεί από κανένα τρομοκρατικό χτύπημα.
Εμείς, οι έλληνες επιχειρηματίες, θα συνεχίσουμε να δίνουμε σκληρό αγώνα για να βγει η εθνική μας οικονομία από την κρίση και να σταθούν όρθιες οι ελληνικές επιχειρήσεις που προσφέρουν τα μέγιστα, όχι μόνο στην αύξηση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής αγοράς, αλλά και στη δημιουργία πλούτου και φυσικά θέσεων εργασίας», δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΕ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος.























































