ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγρότες, Βίντεο, Γιώργος Ντζιμάνης, Δημήτρης Δημητριάδης, Θέμης Μουμουλίδης, Ιωάννης Θεοφύλακτος, Κοζάνη, ΣΥΡΙΖΑ,

















































Ο Νετανιάχου σκοπεύει να καταγγείλει την Τουρκία στον Τραμπ
Συρία: Το τζιχαντιστικό καθεστώς της Δαμασκού επιτέθηκε στους Κούρδους στο Χαλέπι
Συγκλονιστικά ηχητικά ντοκουμέντα αποκαλύπτουν Ρώσους στρατιώτες να «ακονίζουν μαχαίρια για κανιβαλισμό» λόγω έλλειψης εφοδίων
Τουρκία: Συνετρίβη κοντά στην Άγκυρα το Falcon 50 που μετέφερε τον αρχηγό ΓΕΣ της Δυτ. Λιβύης
Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους - Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μεγάλη ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Κυριακής έξω από το κτίριο της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης όπου δεκάδες αγρότες είχαν στήσει «μπλόκο» στους τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που παραχωρούσαν συνέντευξη Τύπου.
Θυμωμένοι οι αγρότες της περιοχής είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κτίριο με εκπροσώπους τους να ζητούν να συναντηθούν με τους βουλευτές.
Κατήγγειλαν μάλιστα ότι αρχικά υπήρξε μια ομάδα 10-15 ανθρώπων με πολιτικά που τους απαγόρευσαν να μπουν στο προαύλιο της Περιφέρειας για να διαδηλώσουν.
Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα όπως «αγρότη πολέμα σου πίνουνε το αίμα» προκειμένου να τους ακούσουν οι τέσσερις βουλευτές του κυβερνώνοντος κόμματος στην περιοχή, ο Δημήτρης Δημητριάδης, ο Θέμης Μουμουλίδης, ο Ιωάννης Θεοφύλακτος και ο Γιώργος Ντζιμάνης.
Δείτε το βίντεο:






















































