ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την επιμήκυνση της χρονικής διάρκειας αποπληρωμής ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τη ΔΕΗ με ρύθμιση για περισσότερες δόσεις μελετά το Υπουργείο Περιβάλλοντος σύμφωνα με τα www.parapolitika.gr και το ρεπορτάζ του Γιώργου Λυκουρέντζου.
Μιλώντας στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της ΔΕΗ ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης τόνισε ότι η νέα ρύθμιση θα αφορά καταναλωτές, οι οποίοι διαπιστωμένα δεν δύναται να αποπληρώσουν τα χρέη τους προς την εταιρία εντασσόμενοι στην ισχύουσα ρύθμιση για 36 δόσεις με 10% προκαταβολή.
«Η κοινωνική ευαισθησία της ηγεσίας του υπουργείου και της ΔΕΗ είναι δεδομένη κι έχει φανεί κατ’ επανάληψη. Παρ’ όλα αυτά υπάρχει ανάγκη να δούμε και πιο ευέλικτους τρόπους για την αντιμετώπιση του ζητήματος. Δηλαδή να δούμε εκείνους που παρά τις ρυθμίσεις δεν μπορούν αντεπεξέλθουν και πρέπει να τους βοηθήσουμε, ώστε να μπορεί και η ΔΕΗ να εισπράττει έστω και με πιο αραιό ρυθμό κάποια ποσά” είπε ο κ. Σκουρλέτης την ίσδια ώρα που ο Πρόεδρος της ΔΕΗ εκτιμούσε τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς τη ΔΕΗ στα 2,3 δισεκατομμύρια ευρώ.
Ο κ.Σκουρλέτης πάντως διέψευσε την αναφορά του Κώστα Σκρέκα της ΔΕΗ πως οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τη ΔΕΗ αυξήθηκαν κατά 700 εκατομμύρια ευρώ τον τελευταίο χρόνο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. «γαλάζιος» βουλευτής απέδωσε το γεγονός όπως είπε στο ότι οι προτροπές του ΣΥΡΙΖΑ για το κίνημα ” δεν πληρώνω” σκοτώνουν τη ΔΕΗ.























































