Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Έρχονται διευκολύνσεις για αποπληρωμή ληξιπροθέσμων οφειλών στη ΔΕΗ

Έρχονται διευκολύνσεις για αποπληρωμή ληξιπροθέσμων οφειλών στη ΔΕΗ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την επιμήκυνση της χρονικής διάρκειας αποπληρωμής ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τη ΔΕΗ με ρύθμιση για περισσότερες δόσεις μελετά το Υπουργείο Περιβάλλοντος σύμφωνα με τα www.parapolitika.gr και το ρεπορτάζ του Γιώργου Λυκουρέντζου.

Μιλώντας στην επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της ΔΕΗ ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης τόνισε ότι η νέα ρύθμιση θα αφορά καταναλωτές, οι οποίοι διαπιστωμένα δεν δύναται να αποπληρώσουν τα χρέη τους προς την εταιρία εντασσόμενοι στην ισχύουσα ρύθμιση για 36 δόσεις με 10% προκαταβολή.

«Η κοινωνική ευαισθησία της ηγεσίας του υπουργείου και της ΔΕΗ είναι δεδομένη κι έχει φανεί κατ’ επανάληψη. Παρ’ όλα αυτά υπάρχει ανάγκη να δούμε και πιο ευέλικτους τρόπους για την αντιμετώπιση του ζητήματος. Δηλαδή να δούμε εκείνους που παρά τις ρυθμίσεις δεν μπορούν αντεπεξέλθουν και πρέπει να τους βοηθήσουμε, ώστε να μπορεί και η ΔΕΗ να εισπράττει έστω και με πιο αραιό ρυθμό κάποια ποσά” είπε ο κ. Σκουρλέτης την ίσδια ώρα που ο Πρόεδρος της ΔΕΗ εκτιμούσε τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς τη ΔΕΗ στα 2,3 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ο κ.Σκουρλέτης πάντως διέψευσε την αναφορά του Κώστα Σκρέκα της ΔΕΗ πως οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τη ΔΕΗ αυξήθηκαν κατά 700 εκατομμύρια ευρώ τον τελευταίο χρόνο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. «γαλάζιος» βουλευτής απέδωσε το γεγονός όπως είπε στο ότι οι προτροπές του ΣΥΡΙΖΑ για το κίνημα ” δεν πληρώνω” σκοτώνουν τη ΔΕΗ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η ΔΕΗ αγοράζει τον «ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ» – Πήρε το πράσινο φως από την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Ηλεκτρικό ρεύμα: Σημαντική πτώση των τιμολογίων για τον Μάρτιο

ΔΕΗ: Χαμηλότερο το πράσινο τιμολόγιο ρεύματος τον Φεβρουάριο

Tιμολόγια ρεύματος: Η κίνηση της Φυσικό Αέριο στο κίτρινο τιμολόγιο με τη χαμηλότερη σταθερή τιμή

Ηλεκτρικό ρεύμα: Τα φθηνότερα και τα ακριβότερα τιμολόγια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr