Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιός θυμάται τι ήταν “ο κήπος με τα αγάλματα;” (βίντεο)

Ποιός θυμάται τι ήταν “ο κήπος με τα αγάλματα;” (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Τηλεόραση,

Ο κήπος με τα αγάλματα” ήταν μια σειρά που λίγοι πλέον θυμούνται κι όμως σημάδεψε ζωές ανθρώπων που την παρακολούθησαν ως παιδιά. Τέτοιες μέρες “κατάνυξης” είναι καλό να θυμόμαστε πως υπάρχει κάπου και μια “άλλη” Ελλάδα…

Μια παρέα παιδιών περνά τις καλοκαιρινές διακοπές της σε ένα χωριό. Περίοδος καλοκαιριού και τα παιδιά παίζουν στη θάλασσα. Στη συνέχεια, επιβιβάζονται στη βάρκα του μπάρμπα-Κυριάκου, ο οποίος τους διηγείται ιστορίες από τα ταξίδια του. Ενώ ανοίγουν λάκκους στην παραλία για να θάψουν σκουπίδια, αντικρίζουν ένα άγαλμα θαμμένο στην άμμο. Στη συνέχεια βρίσκουν και άλλα αρχαία αγάλματα και τα μεταφέρουν σε έναν κήπο. Κρύβουν την ανακάλυψή τους από τους μεγάλους και γίνονται φίλοι με τα αγάλματα, τρώνε, παίζουν και μιλάνε μαζί τους. Όταν κάποτε το μυστικό τους αποκαλυφθεί και η αρχαιολογική εταιρεία παραλάβει τα αγάλματα, τα παιδιά θα αισθανθούν ότι έχασαν αγαπητούς φίλους.

Παιδική σειρά 6 επεισοδίων, παραγωγής 1981, που πραγματευόταν τις σχέσεις που αναπτύχθηκαν ανάμεσα σε μια παρέα παιδιών, μόλις ανακάλυψαν, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τους, αρχαία αγάλματα που ήταν θαμμένα στην άμμο. Μια μικρή αθώα ρομαντική ιστορία, με απλό και πλούσιο σενάριο, με ολοκληρωμένους χαρακτήρες και μια θολή νοσταλγία να ποτίζει την εικόνα και να μας διαπερνά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από το MEGA

Ισραήλ: Εγκρίθηκε νόμος που επιτρέπει την απαγόρευση της προβολής του «τρομοκρατικού» Al Jazeera

Ο Νετανιάχου «κλείνει» το φιλοτζιχαντιστικό Al Jazeera στο Ισραήλ

Ο σωσίας του Μητσοτάκη στο Dragons’ Den του ΑΝΤ1

Συνελήφθη 31χρονος στην Κέρκυρα που έστελνε email στο Mega για βόμβα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr