ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πηγάδια,


















































Η Κύπρος επιλέγει ισραηλινά άρματα μάχης για να αντιμετωπίσει την τουρκική απειλή
Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια - Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί
Προειδοποίηση Τραμπ προς Ιράν για σοβαρές συνέπειες: «Ελέγχουμε πλήρως τα Στενά του Ορμούζ»
Γαλλοεβραίος τουρίστας με κιπά δέχθηκε επίθεση δύο φορές στη Ρώμη ενώ οι δράστες φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»
Τραγωδία στην Κίμωλο: Νεκρός 17χρονος ενώ έκανε μπάνιο στο σπίτι που διέμενε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μέχρι τις 15 Μαΐου όσοι έχουν πηγάδια πρέπει να υποβάλουν αίτηση για την εγγραφή τους στο εθνικό μητρώο σημείων υδροληψίας (ΕΜΣΥ).
«Έχουμε απλοποιήσει τη διαδικασία, που περιλαμβάνει τη συμπλήρωση μίας απλής αίτησης και την κατάθεση της στο δήμο» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς, τονίζοντας ότι «με το ΕΜΣΥ η χώρα αποκτά ένα σημαντικό ηλεκτρονικό εργαλείο που βοηθά στη χάραξη εθνικής πολιτικής για το νερό».
Η αίτηση για την εγγραφή στο ΕΜΣΥ γίνεται υπό τη μορφή υπεύθυνης δήλωσης, χωρίς τη συνοδεία δικαιολογητικών, και αφορά τους χρήστες και ιδιοκτήτες σημείων υδροληψίας τα οποία αδειοδοτήθηκαν πριν την 20-12-2005, ανεξαρτήτως εάν η άδεια χρήσης νερού είναι σε ισχύ ή όχι, και όλους όσοι δεν έχουν υποβάλει ποτέ σχετική αίτηση.
Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2014 οι ίδιοι χρήστες υποχρεούνται να έχουν προβεί σε υποβολή αίτησης για τη χορήγηση της σχετικής άδειας χρήσης νερού.























































