ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια από τις πρώτες επιχειρήσεις που βάζει υποψηφιότητα για λουκέτο βάσει πρόσφατης απόφασης της Γενικής Γραμματείας Εσόδων είναι μεγάλο κλαμπ στη Ρόδο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ελεγκτές από εφορία άλλης περιοχής (όχι της Ρόδου) πήγαν στο κλαμπ για έλεγχο. Στην είσοδο, όμως, τους είπαν ότι «εδώ που ήρθατε δεν θα ελέγξετε».
Οι ελεγκτές ενημέρωσαν τους «φουσκωτούς» στην είσοδο του κλαμπ για τις επιπτώσεις που θα έχει για την επιχείρηση η άρνηση ελέγχου και η παρεμπόδισή του για να λάβουν την εξής απειλητική απάντηση: «Φύγετε μην έχουμε κι άλλα».
Οι ελεγκτές αναγκαστικά αποχώρησαν, συνέταξαν την έκθεσή τους για την άρνηση ελέγχου και, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζεται η επιβολή λουκέτου μεγαλύτερης των 48 ωρών όπως προβλέπει ο νόμος για τις περιπτώσεις άρνησης ελέγχου.
Να σημειωθεί ότι το λουκέτο αναμένεται να επιβληθεί μετά την αργία του Δεκαπενταύγουστου καθώς η επιχείρηση έχει το δικαίωμα να προβάλλει τις αντιρρήσεις της εντός 20 ημερών από την επίδοση της απόφασης για το λουκέτο.
Υπενθυμίζεται ότι λουκέτο 48 ωρών επιβάλλεται στις περιπτώσεις που από τον έλεγχο διαπιστωθεί ότι δεν έχουν εκδοθεί περισσότερες από 10 αποδείξεις ή στις περιπτώσεις που η αξία των αποδείξεων που δεν έχουν εκδοθεί ξεπερνά τα 500 ευρώ.























































