ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
















































Μυστικό εργαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου φημολογείται ότι κρύβει «εξωγήινα σώματα» - Οι ντόπιοι βλέπουν UFO, αλλά ο μεγαλύτερος φόβος τους
Ιράν: Δρόμοι της σφαγής - Παιδιά πυροβολούνται, πτώματα καίγονται με οξύ
Η KDC προειδοποιεί κατά του συμβιβασμού των κουρδικών δικαιωμάτων στη νέα συμφωνία SDF-Δαμασκού
Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ στέλνει αεροσκάφη CSAR στη Μέση Ανατολή
Ο Φαραντούρης καλεί την Κομισιόν να πάρει θέση για τον 25ο μεσημβρινό και την τουρκική επιθετικότητα στο Αιγαίο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εξετάστηκε την Παρασκευή το αίτημα ασύλου ενός εκ των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών, οι οποίοι κατηγορούνται από την τουρκική Δικαιοσύνη για συμμετοχή στο αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.
Τα αιτήματα των υπόλοιπων επτά αναμένεται να εξεταστούν από τις αρμόδιες αρχές, την προσεχή εβδομάδα.
Σε δηλώσεις της, η Σταυρούλα Τομάρα, συνήγορος των οκτώ, επισήμανε ότι «θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν – χρησιμοποιώντας όλα τα νομικά μέσα – για να μην εκδοθούν οι άνθρωποι αυτοί στην Τουρκία».
Νωρίτερα, το υπουργείο Δικαιοσύνης διαβίβασε στην Εισαγγελία Εφετών το αίτημα και τα δικαιολογητικά των τουρκικών Αρχών, για την έκδοση των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών.
Η Εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης είχε διαβιβάσει έγγραφο με τις κατηγορίες που βαρύνουν τους οκτώ στρατιωτικούς – παραβίαση του Συντάγματος, απόπειρα δολοφονίας του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και συμμετοχή σε πραξικόπημα – στο υπουργείο Δικαιοσύνης της χώρας, το οποίο ανέλαβε να το αποστείλει στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, μαζί με το επίσημο αίτημα για έκδοσή τους.





















































