ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΕΗ, Δεν Πληρώνω,

















































Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Οι Τούρκοι με ψέματα προσπαθούν να «ξορκίσουν» την κουρδική αυτονομία στη Συρία
Δικογραφία κατά αγροτών που άνοιξαν τις μπάρες στα διόδια στα Γιάννενα
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την Τρίτη το πρωί, αντιπροσωπεία του Κινήματος Δεν Πληρώνω μετέβη μαζί με τον Μιχάλη στη ΔΕΗ Πειραιά.
Ο Μιχάλης είχε καλέσει τα μέλη του Κινήματος τη Δευτέρα εσπευσμένα σε βοήθεια, καθώς η ΔΕΗ του έκοψε το ρεύμα, παρότι ο ίδιος πάσχει από Διαβήτη τύπου 1 (χρήζει λήψη ινσουλίνης), είναι ΑΜΕΑ και η γυναίκα του είναι έγκυος στον τρίτο μήνα.
Τα μέλη του Κινήματος Δεν Πληρώνω κινητοποιήθηκαν άμεσα, παρεμβαίνοντας την Τρίτη στη ΔΕΗ Πειραιά στα Καμίνια.
Μετά από πολύωρες προσπάθειες των μελών και την αρωγή κάποιων ευαισθητοποιημένων εργαζομένων της ΔΕΗ, κατάφεραν να κερδίσουμε και αυτή τη μάχη, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή τους.
Η ηλεκτροδότηση στο σπίτι του Μιχάλη αποκαταστάθηκε και επιτεύχθηκε ευνοϊκός διακανονισμός των οφειλομένων.
“Το Κίνημα Δεν Πληρώνω είναι εδώ και δηλώνει ότι θα συνεχίσει να μάχεται με όλες του τις δυνάμεις, μέχρι ο ελληνικός λαός να κερδίσει πίσω την χαμένη του αξιοπρέπεια”, σημειώνεται στην ανακοίνωση του Κινήματος.






















































