ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πανικός στον Ταύρο και τις γύρω περιοχές από μεγάλη πυρκαγιά που συνοδεύεται από δυνατές εκρήξεις που ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής σε υπαίθρια αποθήκη ελαστικών στην οδό Θέμιδος 25 στον Ταύρο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική η φωτιά που βρίσκεται σε εξέλιξη, εκδηλώθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και στο χώρο υπήρχαν, πιθανότατα, φιάλες υγραερίου από τις οποίες σημειώνονται οι εκρήξεις.
Στο σημείο βρίσκονται αυτή την ώρα 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα, που κατάφεραν να προσεγγίσουν στο χώρο της πυρκαγιάς και να ξεκινήσουν την κατάσβεσή της.























































