ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στην Εισαγγελία Πειραιά η δικογραφία για την εισβολή της ΧΑ στο σχολείο του Περάματος

Στην Εισαγγελία Πειραιά η δικογραφία για την εισβολή της ΧΑ στο σχολείο του Περάματος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην Εισαγγελία Πειραιά διαβιβάστηκε η δικογραφία για τα επεισόδια που προκλήθηκαν σε δημοτικό σχολείο στο Πέραμα, όταν ομάδα μελών της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον υπόδικο βουλευτή της, Γιάννη Λαγό, “τραμπούκισε” γονείς και δασκάλους, με αφορμή την απόφαση να φοιτήσουν στο συγκεκριμένο σχολικό συγκρότημα 25 προσφυγόπουλα που ζουν στο Σχιστό.

Για την υπόθεση έχουν καταθέσει μέχρι στιγμής πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων και οι δύο αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σχολικό συγκρότημα την ώρα των επεισοδίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κανείς από τους πέντε δεν επιθυμεί να ασκηθούν ποινικές διώξεις για τα επεισόδια, ωστόσο η Εισαγγελία θα ερευνήσει αν υπάρχει αυτεπαγγέλτως διωκόμενη πράξη.

Αυτόπτες μάρτυρες είχαν προχωρήσει σε καταγγελίες σε μέσα ενημέρωσης για προπηλακισμούς, αλλά και για αδράνεια των αστυνομικών που βρίσκονταν έξω από το σχολείο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

POLITICO: Στα χαρακώματα Μελόνι-Σάντσεθ για το μεταναστευτικό – «Μπλόκο» στα σύνορα

Μετωπική σύγκρουση Ιταλίας-Ισπανίας για την αναστολή της Σένγκεν – Σκληρές δηλώσεις και απειλές

Κυψέλη: Από πρόσφυγας-εθελοντής, κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Βρετανίδας ο 26χρονος Αφγανός

Αττική: Σε ποιες περιοχές απαγορεύεται η κολύμβηση – Η εγκύκλιος του υπουργείου Υγείας

Κρήτη: Εισβολή Παλαιστίνιων σε ξενοδοχείο που έμεναν Ισραηλινοί

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr