ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Ο Τραμπ έτοιμος να δώσει το «πράσινο φως» για αμερικανικούς κινητήρες στα τουρκικά Kaan
Temu-Shein: «Χαράτσι» τουλάχιστον 3 ευρώ στις ηλεκτρονικές αγορές επέβαλε η ΑΑΔΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αίσιο τέλος είχε τελικά το περιστατικό στον ΟΚΑΝΑ Χανίων, αφού μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις με την Αστυνομία, ο ένοπλος συμφώνησε να παραδοθεί.
Οι τρεις γυναίκες υπάλληλοι που είχαν εγκλωβιστεί στο κτίριο από νωρίς το πρωί είναι καλά στην υγεία τους.
Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος, πατέρας πέντε παιδιών, εισέβαλε περίπου στις 08:00 το πρωί της Δευτέρας στον ΟΚΑΝΑ και κρατώντας όπλο ζητούσε να του ανανεωθεί η άδεια για περίπτερο ιδιοκτησίας του στο Ενετικό Λιμάνι, η οποία έχει λήξει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έφθασαν στο σημείο αστυνομικοί, πυροβόλησε τρεις ή τέσσερις φορές προς το μέρος τους.
Ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, που πήγε στο σημείο προκειμένου να μεσολαβήσει, δήλωσε ότι απέστειλε έγγραφο, ώστε η λειτουργία του περιπτέρου να συνεχιστεί και το καλοκαίρι.
Ακόμη, γνωστοποίησε ότι είχε ζητηθεί από τον 45χρονο να αναζητήσει άλλο χώρο προκειμένου να μεταφερθεί εκεί η επαγγελματική του δραστηριότητα.























































