ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ερρίκος Ντυνάν, Τράπεζα Πειραιώς,

















































ΜΕΤΕΟ: Βροχόπτωση κατηγορίας 5 (ακραία) την Τετάρτη 21/01 - Σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα τα φαινόμενα
Συρία: Ο Τόμας Μπάρακ του Τραμπ πέταξε τους Κούρδους στα σκουπίδια και τους προέτρεψε να υποταχθούν στον νέο σύμμαχο των
Ευρωπαϊκή απάντηση στις απειλές Τραμπ: «Παγώνει» η επικύρωση της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ-ΗΠΑ
ΕΚΠΟΙΖΩ: Επεκτείνεται η πρακτική των παράνομων χρεώσεων στους λογαριασμούς καταθέσεων
Στρασβούργο: Χιλιάδες αγρότες στους δρόμους κατά της συμφωνίας ΕΕ-Mercosur
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τη διαχείριση των υπηρεσιών υγείας του μη κερδοσκοπικού κοινωφελούς ιδρύματος «Ερρίκος Ντυνάν» ανέλαβε -κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος- το «Υγεία Α.Ε.», εξέλιξη αναμενόμενη μετά και τη συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς, στην οποία έχει περιέλθει ο δανεισμός του «Ερρίκος Ντυνάν», με τον όμιλο MIG, που είναι ο βασικός μέτοχος του «Υγεία».
«Η Εταιρεία ευχαριστεί το Δ.Σ. του “Ερρίκος Ντυνάν” και την Τράπεζα Πειραιώς, ΠΕΙΡ+1,18% για την εμπιστοσύνη τους προς τη διοίκηση του Ομίλου Υγεία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Υγεία.
Η συγκεκριμένη συμφωνία δεν εντάσσει άμεσα το νοσηλευτικό ίδρυμα στον όμιλο Υγεία, καθώς το δεύτερο θα παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης έναντι συγκεκριμένης αμοιβής.
Το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» διαθέτει άδεια 37 κλινικών όλων των ειδικοτήτων, με συνολικά 462 κλίνες, 4 Μονάδες Εντατικής Θεραπείας με 38 κλίνες, Μονάδα Τεχνητού Νεφρού με 25 κλίνες, Θάλαμο Ιωδίου 2 κλινών και 25 χειρουργικές αίθουσες.






















































