ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Τα στελθ υποβρύχια του Ισραήλ με πυραύλους «Πόπαϊ Τέρμπο» βεληνεκούς 1.500 χιλιομέτρων
Τραμπ σε Σι: Εσείς έχετε χιλιάδες χρόνια ιστορίας, εμείς είμαστε οι κληρονόμοι της Αθήνας, της Σπάρτης, της Ρώμης και της
Οι Τούρκοι δειλοί τρέχουν στη Σαουδική Αραβία για τη Συμφωνία της Μέκκας
Η Σαουδική Αραβία ΔΕΝ θα πάρει F-35 - Το Κατάρ θα επενδύσει στην τουρκική πολεμική βιομηχανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Πονοκέφαλο» έχει προκαλέσει στους επιτελείς της Α΄ Αστυνομικής Διεύθυνσης Δωδεκανήσου η διαχείριση ακόμη μιας υπόθεσης παράνομης εισόδου στη χώρα 17 Τούρκων υπηκόων, που αιτήθηκαν πολιτικό άσυλο ως διωκόμενοι από την κυβέρνηση Ερντογάν.
Σύμφωνα με τη “Δημοκρατική” της Ρόδου, την 06.10 ώρα της 31ης Ιουλίου 2017 εντοπίστηκαν στην περιοχή των Σιανών 17 Τούρκοι εκ των οποίων οι 10 άνδρες, οι 3 γυναίκες και 4 παιδιά.
Δήλωσαν ότι αναχώρησαν από τα παράλια της Τουρκίας και συγκεκριμένα από την περιοχή Μούγλα περί ώραν 01.00 της ίδιας ημέρας με σκάφος το οποίο κυβερνούσε ένας ομοεθνής τους και ότι αποβιβάστηκαν περί ώραν 05.00 στην θαλάσσια περιοχή των Σιανών.
Οι άνδρες διατείνονται ότι διώκονται για τα πολιτικά τους φρονήματα και ζήτησαν προστασία.
Οδηγήθηκαν στα κρατητήρια του ΑΤ Ρόδου και τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να κινηθεί η διαδικασία εξέτασης των αιτημάτων τους.























































