ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έρχεται στην Ελλάδα το ισχυρό κύμα καύσωνα που «καίει» την Ευρώπη
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνει η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, αντέχει ακόμη η ΝΔ, πέφτει συνεχώς το ΠΑΣΟΚ
«Κακά δαιμόνια» έχουν παρεισφρήσει στο «μόρφωμα» της Καρυστιανού - Ήρθε η ώρα του «εξορκισμού»
DW: Ο λόγος που μόλις 6% των γερμανικών νοικοκυριών έχουν κλιματιστικά στα σπίτια τους
Εκτεταμένες καταστροφές στην αμερικανική ναυτική βάση του Μπαχρέιν από ιρανικά πλήγματα - Στα 400 εκατ. δολάρια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ελλάδα είναι η πρώτη επιλογή των τουριστών στις κρατήσεις τελευταίας στιγμής για διακοπές φέτος το καλοκαίρι όπως ανακοίνωσε στην Αυστρία ο σύνδεσμος Τουριστικού Τύπου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στους τουριστικούς προορισμούς γενικά, η Ελλάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση και ακολουθούν Τουρκία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, ΗΠΑ, Αίγυπτος, Γαλλία, Βρετανία και Τυνησία, ενώ και ως προς τους νησιώτικους προορισμούς τα ελληνικά νησιά συγκεντρώνουν επίσης τις περισσότερες προτιμήσεις στις κρατήσεις τελευταίας στιγμής, ακολουθούμενα από τις Βαλεαρίδες, τις Καναρίους, τις Μαλδίβες νήσους και το Μαυρίκιο.
“Οι Αυστριακοί αγαπούν την Ελλάδα για να περάσουν τις φετινές θερινές διακοπές τους, ακόμη και αποφασίζοντας την τελευταία στιγμή”, αναφέρεται σχετικά και σημειώνεται πως η Ελλάδα βρίσκεται στην κορυφή των δέκα δημοφιλέστερων προορισμών, ενώ ήδη πέρσι είχε επανέλθει πάλι στην κορυφή, προσελκύοντας και τώρα με την ίδια δυναμική επισκέπτες για τη θερινή περίοδο 2014.























































