ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται από το πετρελαιοφόρο «Siros» η απάντληση των καυσίμων από το βυθισμένο δεξαμενόπλοιο «Αγία Ζώνη ΙΙ» νοτιοδυτικά της Αταλάντης, ενώ, σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών της αρμόδιας εταιρείας, η όλη επιχείρηση θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος αυτής της εβδομάδας.
Στο σημείο όπου πραγματοποιείται η απάντληση των καυσίμων, βρίσκονται καθημερινά εκπρόσωποι του Τελωνείου, αλλά και του Λιμενικού.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος-Ελληνική Ακτοφυλακή την Κυριακή, με βάση την ενημέρωση της εταιρείας που έχει αναλάβει την άντληση του φορτίου, είχαν αντληθεί κατά προσέγγιση από το βυθισμένο δεξαμενόπλοιο, 270m3 φορτίου.
Πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΜΠΕ αναφέρουν πως έχει ολοκληρωθεί η απάντληση από τις κεντρικές δεξαμενές του πλοίου και ξεκίνησε η μεταφορά των καυσίμων που βρίσκονται στις πλαϊνές, όπου υπάρχουν μικρότερες ποσότητες.























































