ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ευκαιρία να ρυθμίσουν τα χρέη τους έως και σε 120 δόσεις θα έχουν οι οφειλέτες των Ταμείων, σύμφωνα με υπουργική απόφαση που προωθεί το υπουργείο Εργασίας.
Δικαίωμα να ενταχθούν στις ρυθμίσεις για χρέη που δημιουργήθηκαν έως 31/12/2016, θα έχουν μόνο όσοι είναι ασφαλιστικά ενήμεροι.
Όσοι έχουν χρέη έως 3.000 ευρώ, θα μπορέσουν να τα ρυθμίσουν έως και σε 36 δόσεις. Όσοι έχουν χρέη από 3.000 ευρώ έως 20.000 ευρώ θα έχουν τη δυνατότητα ρύθμισης έως και σε 120 δόσεις.
Όσοι οφείλουν περισσότερα από 20.000 ευρώ στα Ταμεία, θα μπορούν να ρυθμίσουν την οφειλή τους μέσω ειδικών συμφωνιών με το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών και τον ΕΦΚΑ.
Η συμφωνία έχει κλείσει και σε ότι αφορά τις οφειλές 20.000 έως 50.000 ευρώ και οι υπουργικές αποφάσεις αναμένονται το αμέσως επόμενο διάστημα.
Θα υπάρχει ένα σημαντικό κούρεμα προσαυξήσεων της τάξεως του 80%.
Η αποπληρωμή θα γίνεται έως 120 δόσεις και το βασικό κριτήριο για την ένταξη θα είναι ένας έλεγχος βιωσιμότητας.
Σε ότι αφορά τις ρυθμίσεις προς τα ασφαλιστικά ταμεία, αυτοί που θα μπορούν να υπαχθούν θα είναι ελεύθεροι επαγγελματίες χωρίς πτωχευτική ικανότητα, δηλαδή γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί ανεξαρτήτως ύψους της οφειλής τους, αλλά και ελεύθεροι επαγγελματίες με πτωχευτική ικανότητα είτε χρωστάνε λιγότερο από 20.000, είτε χρωστάνε περίπου το 85% στο Δημόσιο ή στα ασφαλιστικά ταμεία.























































