Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεσσαλονίκη: Ο σοφέρ έκανε μεταμεσονύχτια βάρδια στο δημαρχείο λόγω facebook

Θεσσαλονίκη: Ο σοφέρ έκανε μεταμεσονύχτια βάρδια στο δημαρχείο λόγω facebook
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Facebook, Θεσσαλονίκη,

Ο σοφέρ Δημάρχου από την Θεσσαλονίκη δεν είχε ίντερνετ στο σπίτι, είχε όμως τα κλειδιά του Δημαρχείου όπου υπάρχει καλή σύνδεση.

Σιγά σιγά έγινε συνήθεια στον υπάλληλο που έκανε το Δημαρχείο δέυτερο σπίτι λόγω facebook όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του το site thestival.gr.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ:

Η ιστορία που ακολουθεί μπορεί να μοιάζει απίθανη όμως είναι πέρα για πέρα αληθινή. Συνέβη σε δήμο του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης. Πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ένας υπάλληλος του δήμου ο οποίος τελούσε χρέη προσωπικού οδηγού του Δημάρχου. Ο εν λόγω κύριος λόγω της άτυπης θέσης του κατάφερε και πήρε με την άδεια του Δημάρχου αντικλείδι από την είσοδο του Δημαρχείου.

Καθώς περνούσε ο καιρός ο σοφέρ άρχισε να εξοικειώνεται επικίνδυνα με το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης. Θεωρούσε ότι το Δημαρχείο είναι το δεύτερο σπίτι του. Το επισκεπτόταν ακόμη κι όταν δεν βρισκόταν σε αυτό κανένας υπάλληλος. Βλέποντας ότι η στάση του δεν ενοχλούσε κανέναν αποφάσισε να ανοίγει το Δημαρχείο ακόμη και τις μεταμεσονύκτιες ώρες. Θεωρώντας ότι η πράξη του αποτελούσε κατόρθωμα σκέφτηκε πως θα ήταν καλό να κοκορεύεται για αυτήν στα καφενεία και στις πλατείες.

Το νέο διαδόθηκε και το περιβάλλον του Δημάρχου άρχισε να ανησυχεί μήπως η πρωτοβουλίες του οδηγού προκαλέσουν προβλήματα στη διοικούσα παράταξη. Κάποιοι αντιδήμαρχοι τον κάλεσαν σε άτυπη απολογία. «Για ποιο λόγο ανοίγεις το Δημαρχείο στις 3 τα ξημερώματα» τον ρώτησαν. «Αφού στο σπίτι δεν έχω internet. Πως θα μπω στο facebook;» τους απάντησε.

Στις εκλογές του Μαΐου η διοίκηση του Δήμου άλλαξε. Ο Δήμαρχος θέλοντας να προστατευτεί έστω και την ύστατη ώρα ζήτησε από τον οδηγό να εξαφανίσει όσα αντικλείδια είχε και να σερφάρει στο internet από άλλο χώρο. Στα καφενεία και στις πλατείες ακούγεται ότι ο οδηγός έκοψε τις νυχτερινές επισκέψεις στο Δημαρχείο. Άλλοι πάλι λένε ότι ο σοφέρ πλέον δρα καταδρομικά. Μπαίνει στο δημαρχείο σε ανύποπτο χρόνο, αλλάζει status στο facebook και στη συνέχεια χάνεται στο σκοτάδι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εν διαστάσει ζευγάρι αστυνομικών κατέληξε στα δικαστήρια λόγω τοξικής σχέσης

«Μπάχαλο» η Κλαμπ Μπριζ: «Ανταρσία» Όλσεν – Έφυγε από την Ελλάδα λίγο πριν τη ρεβάνς με ΠΑΟΚ

Μακάβριος καυγάς σε κηδεία: Ο αδελφός του νεκρού πέταξε στο κεφάλι της νύφης του μαρμάρινο σταυρό

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή γυναίκα που έπεσε στο Θερμαϊκό

Θεσσαλονίκη: Νεκρός εντοπίστηκε 56χρονος μέσα σε φορτηγό στο λιμάνι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr