ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, Πάτρα,


















































Ένας Έλληνας, ο Κώστας Μαστοράκης, στο τιμόνι της Nazionale Piloti: Ιστορική αλλαγή φρουράς στο Μονακό με άρωμα Μυκόνου
Απελάθηκε αλλοδαπή που έστελνε απειλητικά μηνύματα στη Χριστίνα Παππά - Μια ιστορία φιλανθρωπίας
Το Ιράν επιτέθηκε σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν - Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν ιρανικά ραντάρ
Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.): Ο Κυρανάκης ΔΕΝ αναβάθμισε το σιδηροδρομικό δίκτυο και ο Μητσοτάκης τον έχρισε γραμματέα της ΝΔ
Αττική: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διαφθοράς σε Πολεοδομίες - Οι «ταρίφες», τα συνθηματικά και οι κώδικες επικοινωνίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πριν από λίγα χρόνια θα ξεπερνούσαν κάθε φαντασία, οι καταστάσεις που εκτυλίσσονται πλέον στο χώρο της δημόσιας Υγείας στην Πάτρα.
Όπως σημειώνει το site Patras Times κορυφή του παγόβουνου , η αποκάλυψη πως οι ασθενείς του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς φαγητό σήμερα, γιατί όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, η Διοίκηση και η Υ.Πε δεν φρόντισαν να υπάρχει οδηγός για την μεταφορά του φαγητού.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο των εργαζομένων ο υποδιοικητής του Νοσοκομείου απειλώντας, πιέζει Εργαζόμενους άλλων ειδικοτήτων να πάρουν το αυτοκίνητο και να μεταφέρουν φαγητά και αίματα.
Το σωματείο των εργαζομένων στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών, τονίζοντας πως αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.























































