ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΟΠΑΠ,


















































Νετανιάχου κατά Ερντογάν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για Κούρδους και χρηματοδότηση της Χαμάς
Ο Λαβρόφ είπε ότι ίσως η Ρωσία εγκρίνει τη μεταφορά των τουρκικών S-400 σε άλλη χώρα
Αχαΐα: Τις τρεις κόρες του και δυο ακόμη κορίτσια κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 50χρονος
Ο Χάλεντ Μασάλ της Χαμάς κάλεσε σε αντίσταση και τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ και το Τέμενος Αλ Άκσα
Νίκος Δένδιας για Καποδίστρια: «Η διορατικότητα, η εντιμότητα και η αφοσίωσή του στο καθήκον, αποτελούν διαχρονικό υπόδειγμα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το μέγιστο έπαθλο των 100.000 ευρώ στην «Εφτάτυχη Γάτα» του ΣΚΡΑΤΣ κέρδισε ένας τυχερός παίκτης από την Αττική . Ήταν τόσο μεγάλη η συγκίνηση και έκπληξή του που ζήτησε, μάλιστα, από τον πράκτορα να του επιβεβαιώσει ότι πράγματι κέρδισε.
Την τυχερή ημέρα επισκέφτηκε το πρακτορείο της γειτονιάς του και επέλεξε ένα δελτίο «Εφτάτυχη Γάτα» των 2 ευρώ, το οποίο άρχισε να ξύνει επιτόπου. Όταν είδε τον τυχερό αριθμό «7» και δίπλα να εμφανίζονται σιγά-σιγά πολλά μηδενικά, τον πλημμύρισε μία τόσο έντονη συγκίνηση που σταμάτησε αμέσως το «σκρατσάρισμα» και έδωσε στον πράκτορα το ημιτελώς ξυσμένο δελτίο για να συνεχίσει. Ο πράκτορας με τη σειρά του επιβεβαίωσε ότι το δελτίο κέρδιζε το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ και, έτσι, ο μεγάλος νικητής πίστεψε ότι η τύχη του είχε χαμογελάσει για τα καλά!























































