Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρόδος: Μάνα και κόρη με τον ίδιο εραστή – Μηνύσεις και εκβιασμοί με γυμνές φωτογραφίες

Ρόδος: Μάνα και κόρη με τον ίδιο εραστή – Μηνύσεις και εκβιασμοί με γυμνές φωτογραφίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τον ίδιο εραστή μοιράζονταν μητέρα και κόρη από τη Ρόδο, αλλά στο τέλος τον έσυραν στα δικαστήρια, καθώς εκείνος φέρεται ότι δημοσιοποίησε άσεμνες φωτογραφίες της νεαρής!

Η «πιπεράτη» υπόθεση με τις ροζ πτυχές και πρωταγωνίστριες τις δύο εντυπωσιακές γυναίκες, που κατέθεσαν μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα, έχει προκαλέσει πρωτοφανές σούσουρο στην περιοχή του ανατολικού τμήματος του νησιού, όπως αποκαλύπτει η Espresso.

Πριν από τρία χρόνια η 38χρονη (τότε) μητέρα έκανε δεσμό με έναν 35χρονο…

Όμως, κάποια στιγμή χώρισαν και πέρυσι ο άνδρας έκανε σχέση με την… κόρη της, από την οποία επίσης χώρισε τον περασμένο Μάιο.

Τότε ξεκίνησε η υπόθεση που έφτασε στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου, με την 21χρονη (σήμερα) κοπέλα και τη 41χρονη μητέρα της να έχουν υποβάλει μήνυση εναντίον του κοινού πρώην εραστή τους.

Του ζήτησε να χωρίσουν

Οπως καταγγέλλουν μάνα και κόρη, ο 38χρονος (σήμερα), ο οποίος ασχολείται με χωματουργικές εργασίες, τράβηξε κρυφά με το κινητό του φωτογραφίες της κοπέλας κατά τη διάρκεια των ερωτικών τους συνευρέσεων και, όταν εκείνη του ζήτησε στις αρχές Μαΐου να χωρίσουν, άρχισε να τις δείχνει σε τρίτους για να την εκδικηθεί.

Με την αίτησή της ζητά να σταματήσει ο πρώην σύντροφός της να την προσβάλλει και να μειώνει την προσωπικότητά της, και σε διαφορετική περίπτωση να του επιβληθεί προσωπική κράτηση τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για κάθε παράβαση των όρων της απόφασης που θα εκδοθεί.

«Ο 38χρονος δεν συμμορφώθηκε με καμία από τις συστάσεις που του έκαναν ο εισαγγελέας και ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος, οπότε αναγκαστικά προσφύγαμε στα δικαστήρια για να καταθέσουμε ασφαλιστικά μέτρα.

»Ήδη έχει εκδοθεί προσωρινή διαταγή, που τον υποχρεώνει (ως την έκδοση της Ο δικηγόρος Στέλιος Αλεξανδρήςαπόφασης) να μην πλησιάζει την εντολέα μου, να μη στέλνει στην ίδια ή τρίτους απειλητικά ή υβριστικά μηνύματα και -φυσικά- να μη δείχνει σε τρίτα πρόσωπα φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο που την απεικονίζουν.

»Επίσης απαγορεύεται να την πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων, είτε στο σπίτι της είτε στη δουλειά της, να την απειλεί ή να τη βρίζει κατά πρόσωπο ή τηλεφωνικά» λέει στην «Espresso» η δικηγόρος της 21χρονης Μαρία Καραολάνη, η οποία πρόσθεσε ότι έχει ήδη κατατεθεί στον εισαγγελέα μηνυτήρια αναφορά για κακουργηματική πράξη.

Από την πλευρά του ο 38χρονος υποστηρίζει ότι όσα ισχυρίζεται η 21χρονη είναι ψευδή και ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν εν γνώσει της.

Όπως εξήγησε στην «Espresso» ο δικηγόρος του Στέλιος Αλεξανδρής, όλα άρχισαν όταν η κοπέλα έκανε σχέση με έναν άλλον άντρα, σχεδόν συνομήλικο με τον εντολέα του:

«Ο πελάτης μου της είπε να αποφασίσει ποιον από τους δύο θέλει. Εχουμε μηνύματα που έχουμε προσκομίσει στο δικαστήριο, όπου αυτή γράφει “εγώ θέλω και τους δυο σας γιατί είμαι π…να”!

»Αναφορικά με το φωτογραφικό υλικό που απεικονίζει την ίδια, ο πελάτης μου το έχει πράγματι, αλλά του το έχει στείλει η ίδια και ουδέποτε το έδειξε σε τρίτους».

Ο κ. Αλεξανδρής πρόσθεσε ότι ο 38χρονος «δεν τέλεσε κάποιο αδίκημα και σε καμία περίπτωση δεν θέλησε να παρενοχλήσει την 21χρονη ή να κάνει χρήση αυτών των φωτογραφιών.

»Αντιθέτως, όσες φωτογραφίες υπάρχουν στο κινητό τού έχουν σταλεί από την ίδια. Όλα αυτά είναι προφάσεις για να δικαιολογηθεί στον καινούργιο της φίλο».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Απίστευτη τραγωδία στη Ρόδο: Νεκρή 24χρονη συνοδηγός σε ΙΧ που συγκρούστηκε με γάιδαρο

Νίκος Δένδιας: Πιστεύουμε στους πολίτες-οπλίτες – «Από τα αρχαία χρόνια την πόλη-κράτος την υπεράσπιζαν οι πολίτες της» – Πιστεύουμε στον ένοπλο πολίτη

Νίκος Δένδιας: «Η Ελλάδα δεν έχει καμία πρόθεση να καταστεί χώρα περιορισμένης κυριαρχίας»

Ρόδος: Συνελήφθη 59χρονος δάσκαλος πολεμικών τεχνών για ασέλγεια σε βάρος 15χρονης

Περιπέτεια στον αέρα για τον Στ. Κασσελάκη – Το αεροπλάνο του δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στη Ρόδο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr