Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το Ίδρυμα Λάτση προσφέρει 5.000.000 ευρώ στους πυρόπληκτους

Το Ίδρυμα Λάτση προσφέρει 5.000.000 ευρώ στους πυρόπληκτους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Παρών» δηλώνει το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση στην προσπάθεια αλληλεγγύης για την ανακούφιση των πυρόπληκτων, εκφράζοντας τη βαθιά οδύνη και τη συμπαράστασή του προς τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές της 23ης και 24ης Ιουλίου 2018 στην Ανατολική και Δυτική Αττική.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «με βαθύτατο αίσθημα χρέους απέναντι στα θύματα των πυρκαγιών και των οικογενειών τους, το Ίδρυμα θα συνεισφέρει στη συλλογική προσπάθεια στήριξης των πληγέντων και αποκατάστασης των πληγεισών περιοχών και των υποδομών τους διαθέτοντας το ποσό των € 5.000.000 (Ευρώ πέντε εκατομμυρίων) στον ειδικό λογαριασμό αρωγής του Υπουργείου Οικονομικών».

Οι δράσεις που θα υλοποιηθούν μέσω αυτής της έκτακτης «Παρών» δηλώνει το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση στην προσπάθεια αλληλεγγύης για την ανακούφιση των πυρόπληκτων, εκφράζοντας τη βαθιά οδύνη και τη συμπαράστασή του προς τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές της 23ης και 24ης Ιουλίου 2018 στην Ανατολική και Δυτική Αττική.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «με βαθύτατο αίσθημα χρέους απέναντι στα θύματα των πυρκαγιών και των οικογενειών τους, το Ίδρυμα θα συνεισφέρει στη συλλογική προσπάθεια στήριξης των πληγέντων και αποκατάστασης των πληγεισών περιοχών και των υποδομών τους διαθέτοντας το ποσό των € 5.000.000 (Ευρώ πέντε εκατομμυρίων) στον ειδικό λογαριασμό αρωγής του Υπουργείου Οικονομικών.

Οι δράσεις που θα υλοποιηθούν μέσω αυτής της έκτακτης χρηματοδότησης θα οριστούν σε συνεργασία με την Ελληνική Πολιτεία».χρηματοδότησης θα οριστούν σε συνεργασία με την Ελληνική Πολιτεία».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν στην Αττική την Παρασκευή 26 Απριλίου

Δημοτικός σύμβουλος χτύπησε αντιδήμαρχο έξω από το Ειρηνοδικείο

Πάρος: Τρεις συλλήψεις για την χθεσινή πυρκαγιά

ΕΥΔΑΠ: Διακοπή νερού σε 5 περιοχές της Αττικής το βράδυ της Τρίτης – Πόσο θα διαρκέσει

Φωτά στην Πάρο – Καίει κοντά σε σπίτια – Εστάλη μήνυμα από το 112

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr