ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παιδικός Σταθμός, Πάτρα,


















































Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για ... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;
Το Ισραήλ σε αναμμένα κάρβουνα: Αξιωματούχοι ασφαλείας προετοιμάζονται για μείζονα στρατιωτική κίνηση των ΗΠΑ εντός του Σαββατοκύριακου
ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας
Greek Linguistic Heritage as a Universal Phenomenon – Papapostolou: "The ideal vehicle for concepts, knowledge, and dialogue" 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η τελευταία πράξη του δράματος μιας οικογένειας από την Πάτρα που η δίχρονη κορούλα τους πνίγηκε από το κορδόνι της ζακέτας της στον παιδικό σταθμό που πήγαινε παίχθηκε στην αίθουσα του Tριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών.
Το δικαστήριο έκρινε ένοχες τόσο την ιδιοκτήτρια του παιδικού σταθμού όσο και τη νηπιαγωγό που είχε την ευθύνη φύλαξης των παιδιών για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια επιβάλλοντας ποινή φυλάκισης των τριών ετών με αναστολή.
Σύμφωνα με το Patras Times το τραγικό περιστατικό είχε συμβεί πριν 6 χρόνια όταν ένα δίχρονο κοριτσάκι, η μικρή Ηλιάννα γλιστρούσε στην τσουλήθρα του παιδικού σταθμού στα Δεμένικα, όμως το κορδόνι της ζακέτας της πιάστηκε στην τσουλήθρα, δημιουργήθηκε βρόγχος και την έπνιξε.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας Νίκο Μπαράκο, η ποινή που επεβλήθη από το Δικαστήριο είναι μία ηθική δικαίωση για τους γονείς, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν αναπληρώνει το κενό που τους άφησε η απώλεια της Ηλιάννας.
Οι τραγικοί γονείς υποστήριξαν πως δεν είχαν ληφθεί τα κατάλληλα μέτρα προστασίας των παιδιών,με αποτέλεσμα να χάσουν το αγγελούδι τους, ενώ οι δύο κατηγορούμενες είπαν πως το γεγονός ήταν τυχαίο και δεν υπήρξε αμέλεια.























































