ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι μάσκες έπεσαν! Κασσελάκης και Τάιλερ «φλερτάρουν» τον Άδωνι - Ο Άδωνις είπε «ναι»
Δολοφονία 11χρονου στο Μενίδι: Επεισόδια στην Ευελπίδων - «Τον σκοτώσαμε; Καλά του κάναμε»
Γερμανία: Άρπαξαν μωρό 3 μηνών από το καρότσι - Εντοπίστηκε νεκρό
Η Άννα της ΕΛ.Α.Σ. διέλυσε τα κυβερνητικά παραμύθια με το PosoKanei κι απάντησε στην «τρομοκρατία» του «εκσυγχρονιστή» Στουρνάρα (βίντεο)
Δράμα: Ο αστυνομικός που σκότωσε την αστυνομικίνα τον τελευταίο καιρό «γυάλιζε το μάτι του» - Έπαιρνε αναβολικά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοδειά για ρεκόρ Γκίνες για αγρότη από την πεδιάδα της Μεσαράς στην Κρήτη, όπου αγρότης περισυνέλεξε ένα γιγαντιαίο αγγούρι.
Σύμφωνα με το τοπικό μέσο zarpanews, το γιγαντιαίο αγγούρι έχε μήκος ενός μέτρου, ενώ ξεπερνά σε βάρος τα 4 κιλά.
Οι φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε ιστοσελίδα στο Facebook είναι χαρακτηριστικές του ασυνήθιστου θεάματος.
Το τεράστιο αγγούρι έχει μήκος όσο μια ξύλινη καρέκλα καφενείου, ενώ η διάμετρός του είναι μεγαλύτερη από εκείνη του ποδιού της ίδιας καρέκλας.
Πριν από χρόνια, το μποστάνι του ΤΕΙ στο Ηράκλειο της Κρήτης είχε κόψει ένα αγγούρι βάρους 6 κιλών από το εργαστήριο Αιολικής Ενέργειας.
























































