ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η υπόθεση συγκλόνισε το πανελλήνιο εγείροντας ερωτηματικά για τη νομοθεσία σχετικά με τους άσκοπους πυροβολισμούς.
«Μας κατέστρεψε ο δράστης» δηλώνει ο πατέρας της οκτάχρονης Αλεξίας, η οποία χτυπήθηκε στη Θήβα από αδέσποτη σφαίρα, ανήμερα του περασμένου Πάσχα.
Για το βασανιστήριο που βιώνει επί πέντε μήνες, βλέποντας καθηλωμένο στο κρεβάτι το παιδί του, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR ο πατέρας.
«Ούτε μιλά, ούτε τίποτα. Μόνο κουνά λίγο τα άκρα της» τόνισε για το κορίτσι ο πατέρας, φανερώνοντας την ανείπωτη θλίψη του.
Τη δέσμευση της περιουσίας του δράστη ζητά η οικογένεια της μικρής Αλεξίας, ενώ κινείται νομικά για να διεκδικήσει ένα εκατομμύριο από τον δράστη.
Η ανάγκη να μεταφερθεί η μικρή στο εξωτερικό, σε κέντρο αποκατάστασης, κρίνεται αναγκαία ωστόσο δεν υπάρχουν οι απαιτούμενοι πόροι.
Ο πατέρας απευθύνει έκκληση, δίνοντας στη δημοσιότητα τραπεζικό λογαριασμό, ώστε όσοι πολίτες επιθυμούν να χορηγήσουν οικονομική βοήθεια.
Συγκινητική ήταν η κίνηση των κατοίκων στις Θεσπιές που έδωσαν το «παρών» στη συνυαλία για τη μικρή Αλεξία.
Από την εκδήλωση συγκεντρώθηκε το ποσό των 10.000 ευρώ.























































