ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος κήρυξε πόλεμο σε… γιόγκα και πιλάτες!

Η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος κήρυξε πόλεμο σε… γιόγκα και πιλάτες!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σάλος έχει προκληθεί από την απόφαση της Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδος, που διοργανώνει εκδήλωση ενάντια στις πιλάτες και τη γιόγκα.

Σε ανακοίνωση της, η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος –και πιο συγκεκριμένα το γραφείο επί των αιρέσεων– σε συνεργασία μάλιστα με την «Πανελλήνια Ένωση Γονέων για την προστασία του ελληνορθόδοξου πολιτισμού, της οικογένειας και του ατόμου» και την κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Άργους – Μυκήνων (!), ενημερώνουν ότι διοργανώνουν εκδήλωση για τις «επικίνδυνες μόδες: γιόγκα, διαλογισμός, πιλάτες και εναλλακτικές πρακτικές».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οικ. Πατριάρχης και Αλέξης Τσίπρας: Εκκλησία και Αριστερά με κοινές ανθρωπιστικές αρχές και αξίες – Η Ελλάδα κράτος-πυλώνας της περιφερειακής ασφάλειας και σταθερότητας

Οικ. Πατριάρχης: «Θαυμάζομεν τό ἀρχαῖον Ἑλληνικόν πνεῦμα, τό ὁποῖον ἐδώρισεν εἰς τήν ἀνθρωπότητα τήν ἐλευθερίαν καί τήν δημοκρατίαν»

Ο Οικ. Πατριάρχης για τον Μητροπολίτη Κύκκου: «ἔγκυρον ἐκκλησιαστικήν μορφήν καί παράδειγμα πρός μίμησιν διά τούς νεωτέρους κληρικούς»

Οι Ρώσοι της «τρίτης Ρώμης» αποκαλούν τον Αχρίδας ως… «Μακεδονίας» – Το μίσος του «Ρωσικού Κόσμου» για τους Έλληνες απειλεί ξανά τα Βαλκάνια

Ο Ταμασού Ησαΐας για την τιμία δεξιά χείρα του Αγίου Νεκταρίου στην Κύπρο: Πνευματικό ενιαίο εθνικό ορθόδοξο εν πίστει αμυντικό δόγμα Ελλάδος-Κύπρου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr